Laza

2009.01.01. 11:00

Újévi üzenetek

<b>VN</b> - Hinni valamiben mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszom még egy pohárral. B. ú. é. k.! Összegyűjtöttünk néhány praktikus szilveszteri, újévi SMS-üzenetet.

Vas Népe

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B. ú. é. k.! 

Kedves gyerekem, eme reggelen ne legyen eledeled meleg lencseleves, mert be-ledben keveredve rettenetes szeleket gerjeszthet!

Eljött hát az óév utolsó napja, vedel is a város apraja-nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! B. ú. é. k.!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok! 

A bal lábad karácsony, a jobb pedig szilveszter! Jöhetnék a két ünnep között? 

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog új évet kívánok én néked! 

Az emberi szervezet nyolcvanhét százaléka víz. Ezt én is hígnak találom, ezért most tölts hozzá egy kis pálinkát! B. ú. é. k.! 

Hinni valamiben mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszom még egy pohárral. B. ú. é. k.!

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen srácok! Én azért is boldog új évet kívánok! 

Nem tudok rímet írni, hisz nem vagyok csak egy öreg néni, de egyet mondhatok neked: sok boldog új évet kívánok neked!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne, te ügyes vagy és megoldod!

Hideg téli estén hó fedi a tájat, ilyenkor a vörösbor hizlalja a májat, finom malacka lapul a bendőben, kívánok sok minden jót az új esztendőben!

Részeg hajnalok, mámoros éjszakák, üres asztalok, pár összetört pohár. S egy régi barát, aki boldog új évet kíván! 

Pulykasültes béltartalom borítja a tájat, belgyógyász még sosem látott ilyen dagadt májat. A belembe alkoholt jó sokat bevágok, neked, barátom, boldog új évet kívánok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!