Lóerő

2011.07.22. 07:51

Mindenhová követjük a pilótákat: exkluzív F-1 hírek

A Pannon Lapok Társasága gondozásában működtetett f1csatorna.hu fennállása óta törekszik az exkluzivitásra.

Vas Népe

Nem csupán a száguldó cirkusz mindennapjaiba ad betekintést, hanem igyekszik minél közelebb férkőzni a pilótákhoz, minél többet meg- tudni a kulisszatitkokról, a tévében sosem látott F1 vonatkozású eseményekről.

Az F1-es szakportál főszerkesztőjét, Kelemen Attilát kérdeztük a közelgő Magyar Nagydíj kapcsán: mit terveznek idén, milyen exkluzív hírekre számíthatnak az F1 csatorna olvasói?

-Mindig is az volt a célunk, hogy egyedivé, különlegessé tegyük internetes oldalunkat. Kezdetben például személyre szabott, bögrére nyomtatott humoros képregénnyel kedveskedtünk a pilótáknak. Az elmúlt két és fél év során többek között Nico Rosberget, Fernando Alonsót, Mark Webbert, vagy éppen az aktuális bajnoki címvédőt, Sebastian Vettelt is megleptük egy ilyen különleges bögrével.

Tavaly pedig  minden versenyzőt felkerestünk a Magyar GP ideje alatt és megajándékoztuk őket egy-egy keresztszemes hímzéssel készült csapatlogóval. Az ajándékozások mellett idén is számos olyan rendezvényről tudósítunk, ahol F1-es pilóták bukkanhatnak fel.

A Magyar Nagydíj előtt pályára lép a Szusza Ferenc Stadionban az F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. A Sebastian Vettellel és Fernando Alonsóval felvértezett csapat mérkőzésén természetesen mi is ott leszünk. Ám nem csak az F1-es verseny előtt és alatt, hanem azt követően is a pilóták közelében maradunk.

Az F1 csatorna médiatámogatóként vesz részt a Magyar Nagydíj hivatalos afterpartyjának szervezésében. A nagyszabású bulira idén is a Symbolban kerül sor, korábban vendégünk volt például Hamilton, Alguersuari,  Rosberg, Sutil, Raikkönen, Massa és Barrichello is.  A  rendezvényekről képes beszámolóval készülünk, melyek folyamatosan frissítve elérhetők a www.f1csatorna.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!