versenyfutás az idővel

2017.11.02. 16:23

Liam Neesonnak megint küzdenie kell (videó)

A neves színészt jó néhány évvel ezelőtt még el sem tudtuk volna képzelni macsó, pofonosztó szerepekben. Manapság ő a legmenőbb filmes cséphadarók egyike.

Hamarosan a The Commuter – Nincs kiszállás című filmben láthatjuk a Liam Neesont, aki korábban olyan romantikus filmekben is játszott, mint az Igazából szerelem.

Nos, aztán jött a fordulat, a rendezők felfedezték, hogy Neeson „verőlegényként” is megállja a helyét, sőt. Jött a Non-stop, az Elrabolva-filmek, és úgy tűnik, Neesonnak abszolút fekszik az egyszemélyes terrorelhárító szerepe. A Nincs kiszállásban sem lesz ez másképp, íme egy kis ízelítő – természetesen spoilerezés nélkül – azoknak, akik várják már ezt a mozit:

Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.

Forrás, Big Bang Media, Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!