mégsem megrögzött agglegény?

2018.05.21. 14:06

Megnősül Hugh Grant

Svéd szerelmét veszi feleségül.

Az 57 éves színész és svéd élettársa, a 39 éves Anna Eberstein küszöbönálló esküvőjét Notting Hill londoni kerület anyakönyve hivatala hirdette ki, a párnak ugyanis ebben a (meglehetősen felkapott) kerületben van háza.

Azt még nem tudni, mikor is lesz pontosan az menyegző, de a brit törvények szerint az esküvőt az egybekelést megelőző három héten belül kell kihirdetni.

„Ez egy olyan nap, amelyről Grant barátai közül senki sem hitte volna, hogy valaha is bekövetkezik”

- idézte hétfőn a The Sun című bulvárlap a Négy esküvő és egy temetés című vígjátékkal világhírűvé vált színész környezetét.

Az agglegény Grant és elvált partnere hat éve él együtt, és már van három gyermekük, ezen kívül a színésznek van még két gyermeke Tinglan Hong kínai színésznőtől. Grant sokáig járt együtt Liz Hurley brit színésznővel is. A brit filmsztár leendő neje valaha az ESPN amerikai sportcsatorna producere volt, jelenleg az Ace&Me gyermekruhamárka svéd részlegénél igazgató.

Hugh Grant nem sokkal az 50. születésnapja előtt egy interjúban még azt mondta, fél, hogy „szomorú és magányos öregember” lesz belőle. Most úgy tűnik, hogy nem volt igaza.

Borítókép: HUBERT BOESL / DPA/AFP

Ezek is érdekelhetik