Varázsvilág

2020.01.03. 17:02

Harry Potter ismét megküzdhet Voldemorttal

Új film készül, amiben visszatér az összes főszereplő.

Harry Potter et le prisonnier d'Azkaban Harry Potter and the prisoner of Azkaban 2004 Real Alfonso Cuaron Emma Watson Daniel Radcliffe Rupert Grint. COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros. / 1492 Pictures

Forrás: AFP/Warner Bros

Örülhetnek a Harry Potter-filmek rajongói: a Legendás állatok harmadik része után ugyanis a stúdió visszatér az eredeti filmek világához, és egy új moziban veszi fel a fonalat írja a Bors a híresen jó hollywoodi forrásokkal rendelkező We Got This Covered információi alapján.

A történet 20 évvel a Halál ereklyéi után játszódik.

Úgy tudni, az összes főbb szereplő visszatér majd, Daniel Radcliffe-fel az élen, az új film pedig noha fog meríteni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabból, nem annak a filmes feldolgozása lesz. A sztori még alakul, ám annyi sejthető, hogy az előző részek főgonoszának, Voldemort nagyúrnak lánya kerül a középpontba, aki megpróbálja visszahozni a halálból az apját.

Borítókép: részlet a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!