erre igent mondana

2020.02.26. 14:01

Eva Mendes tervezi a visszatérést

A színésznő utoljára 2014-ben állt a kamera elé. Ma már üzletasszonyként keresi a pénzt, miközben két gyermekét neveli.

Actress Eva Mendes arrives at the Spirit Awards in Santa Monica, California on February 26, 2011.This is the 26th annual Spirit Awards, Film Independent’s event which honors films made by filmmakers who embody independence and originality. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Gabriel Bouys

Mikor megszületett Eva Mendes és Ryan Gosling első gyermeke, Esmeralda, a színésznő úgy döntött, számára a legfontosabb szerep az anyaszerep. Amikor pedig második lánya, Amada is világra jött, a feladatai megduplázódtak, így végképp háttérbe szorult a filmezés – írja a hirado.hu.

Eva, aki sosem bízza dadára csemetéit, üzletasszony lett, saját ruhakollekciói jelentik a fő bevételi forrását, és

az elmúlt években rendre kitartott amellett, hogy Hollywood nem tartogat számára jövőt.

Most azonban Eva bevallotta az ET Online-nak adott interjújában, hogy van azért olyan szerep, amire nem tudna nemet mondani.

“A színészkedés mindig is nagy szerelem volt számomra. Sok film van a múltban, amikhez hasonlókra ma már nemet mondanék. Anyuka vagyok, így a túl szexuális tartalmú már tabu számomra. Szóval Disney, teljesen a tiétek vagyok! Mindig is úgy gondoltam, hogy a főgonosz szerepek hozzám jobban passzolnak, mint Ursula” – vallotta be a kétgyermekes anyuka, aki azonban azt is elismerte, hogyha készülne második rész a Randiguruhoz, Will Smith oldalán szívesen alakítaná ismét a talpraesett és szerelmes újságírónőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!