Botrány

2022.06.06. 17:59

Letapizták az egyik stewardesst az Olaszországba tartó magyar szurkolói repülőn

Nem mindenkinek indult jól az olasz–magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésre szervezett túra Cesenába.

Az egyik fapados légitársaság hétfő reggeli Budapest–Bologna járatán a felszállás után nem sokkal robbant ki a botrány. Egy utaskísérő szerint az egyik szurkoló fogdosta, a szurkoló és több szemtanú szerint ez hazugság – írja az Origo.

A gép hátsó soraiban ülő utasok hangos olasz, angol és magyar szóváltásra lettek figyelmesek. Mint kiderült, az egyik stewardess úgy érezte, hogy az egyik magyar szurkoló illetlenül hozzáért, miközben a büfékocsit tolta.

A meggyanúsított drukker tagadta, hogy bármi ilyet tett volna, vagy egyáltalán szándékában állt volna, de a stewardess hajthatatlan volt. 

Az utastársak, a hírbe hozott szurkoló társai igyekeztek elmagyarázni, hogy nem történt meg a dolog, de a vita vége az lett, hogy elvették a megvádolt drukker személyi igazolványát és beszállókártyáját, és nem hagyhatta el a többiekkel együtt a gépet. 

A rendőrségi eljárásról talán lemondtak, de a gépen jegyzőkönyvet vettek, és a szurkoló minden bizonnyal ott lehet a kedden este 20.45-kor kezdődő mérkőzésen a cesenai Dino Manuzzi Stadionban.

Az üggyel kapcsolatban egyelőre csak annyi biztos, hogy mindenki mást állít és nehéz eldönteni, hogy történt-e bármi is vagy csak a stewardess hazudott.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!