Bulvár-celeb

2022.12.26. 05:50

Rejtélyes zúzódásokat talált kétéves gyermeke testén: sokkolta a diagnózis a fiatal anyukát

Azt hitték, megütötte magát, de mint kiderült, a kisfiú leukémiás.

Illusztráció: Shutterstock

A chesteri 2 éves Jaxon Crawfordnak állandóan magas láza volt, aggódó édesanyja Kelly Brunning elvitte orvoshoz. Azt hitték, hogy a testén lévő zúzódásokat az okozza, hogy nekiment bútoroknak, de később kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj. 

Az orvosok vérvizsgálatra küldték, amely megerősítette, hogy a kisfiú leukémiás.

Az első kezelés után kiderült, hogy Jaxonnak – akinek van egy Eli nevű ikertestvére és egy másik testvére, Dylan – intenzívebb kemoterápiára van szüksége. A kezelés hatására kihullott a haja, és ez nagyon megviselte, de Kelly végül megnyugtatta, hogy "varázshaja" van, ami majd visszanő - derül ki a Bors cikkéből.

Négy év telt el a kezelések óta, amire nagyon jól reagált, de még mindig háromhavonta járnak vele kontrollra.

"Az elmúlt néhány év nagyon stresszes, szörnyű időszak volt, annyi minden történt. A terhességem Dylannel nem volt élvezetes, és bűntudatot éreztem a sok idő miatt, amit Dylantől és Eli-tól távol töltöttem, amikor még olyan kicsik voltak. Nagyon büszke vagyok Jaxonra, hogy ilyen jól beilleszkedett az általános iskolába, és jól boldogul az életben. Nemrég pánikba estem, amikor tele volt zúzódásokkal, és attól féltem, hogy visszaesett, de aztán elmondta, hogy az idősebb fiúkkal focizott"

– mondta el az anyuka. 

A kisfiúnak nemrég díjat is adományoztak, amiért hősiesen és bátran viselte a megpróbáltatásokat. Jaxon eddigi életének ugyanis több mint a felét a betegsége töltötte ki. 

"Jaxon igazi sztár, aki ilyen fiatalon már sok mindenen ment keresztül. Abszolút kiváltság volt, hogy a bátorságát egy díjjal ünnepelhettük." – nyilatkozta Jane Bullock, a Cancer Research UK északnyugati szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!