Bulvár-celeb

2024.02.07. 05:05

Kiderült, milyen műtétet végeztek Katalin hercegnén

Sajnos komolyabb lehet a baj, mint amire gondolnánk...

Fotó: Anadolu via AFP

Egyre több részlet derül ki Katalin hercegné műtétjével kapcsolatban. A walesi hercegné ugyan azt kérte, hogy ne hozzák nyilvánosságra az egészségügyi adatait, mégis kiszivárogtak részletek. A palota annyit bejelentett, hogy nem rákos elváltozásról van szó, ahogy azt is tudni lehet, hogy 10–14 napot kórházban volt és három hónapig gyógyulni fog, ami hosszú időnek számít.

Ebből szakértők arra következtetnek, hogy nagy műtétről van szó. Biztosan nem laparoszkópos beavatkozást végeztek, hanem nyílt hasi műtét volt. 

A express.co.uk szerint a legtöbben arra gyanakodnak, hogy Katalint Crohn-betegséggel műtötték. Erre a walesi hercegné soványságából következtetnek, hiszen aki ebben az autoimmun eredetű gyulladásos bélbetegségben szenved, az ehet bármennyit, nem hízik meg, mert a tápanyagok nem szívódnak fel. Bármivel is operálták, a palota közleménye szerint a műtét sikerült és Katalin a körülményekhez képest jól van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!