Bulvár-celeb

2024.04.13. 06:30

Limonádéárusnak állt egy 7 éves kislány, hogy kifizethesse édesanyja sírkövét

A szomszédok és számtalan idegen is összefogott, hogy segítsenek a gyászoló gyermeken és családján.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Getty Images

A 7 éves alabamai Emouree Johnson márciusban veszítette el az anyukáját, Karlit, aki csupán 29 éves volt. A kislányt a nagymamája neveli a tragédia után.

Emouree a remény szimbólumává tette kis limonádéstandját, amellyel pénzt gyűjt, hogy édesanyja végső nyughelyén méltó sírkövet állíthasson - írja cikkében a Ripost.

 

Nem gondoltam volna, hogy egy kis limonádékészítés ennyi embert hoz a házunkhoz. Jó móka, de ugyanakkor hihetetlen is

 – mesélte a kislány.

Nagymamája, Jennifer Bordner hálát és csodálatot érez a szomszédok és az idegenek ekkora összefogását látva. Az öröm könnyeivel a szemében mondta: "Ez segít neki a gyógyulásban, tudom, hogy az anyukája lenéz rá, és nagyon boldog."

Emouree csupán egy hete kezdte el árulni a limonádét, de a nagylelkű adományozóknak köszönhetően azonban már közel 10 ezer dollárt, vagyis 3,6 millió forintot gyűjtött össze. 

Nemcsak pénzt, hanem ruhákat, ételt és ajándékokat is hoztak neki, hogy mosolyt csaljanak az arcára. Emouree álma, hogy YouTube-sztár legyen, mivel szeret sminkelni és reméli, hogy tudását megoszthatja másokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!