szívszorító

2021.09.22. 09:42

Fia zokogva jelentette be, elhunyt a Szex és New York sztárja

Nemcsak családját és rajongóit rázta meg a színészlegenda halála, hanem az egész filmes világot. Tragikus hirtelenséggel vesztette életét Willie Garson.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szomorú napra ébredt az egész világ, 57 éves korában elhunyt a Szex és New York sztárja, Willie Garson. A színész kedden délután hunyt el rövid betegség után. Garson hasnyálmirigyrákban szenvedett, halálakor családja vette körül – erősítette meg a People.

Garson játszotta Stanford Blatch karakterét, Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw-jának legjobb barátját az HBO Szex és New York sorozatában és annak spinoff-filmjeiben. Szerepelni fog a közelgő rebootban is, az And Just Like That... című filmben – írja a Ripost.

Egyik legjobb barátja, Mario Cantone komikus a közösségi oldalán szívszorító szavakkal búcsúzott el. Mint írta: teljesen lesújtotta színésztársa halála.

„Nem is lehetett volna ragyogóbb tévés partnerem. Lesújtott és egyszerűen elárasztott a szomorúság. Nagyon hamar elvették tőlünk. Az istenek ajándéka voltál, édes Willie. Pihenj… Szeretlek” – írta Mario Cantone.

Miután az eredeti sorozat 2004-ben befejeződött, Garson folytatta karrierjét, és több film mellett olyan tévésorozatokban is szerepelt, mint a John from Cincinnati, a White Collar, a Whole Way Down és a Hawaii Five-O.

Garson Fia, Nathen szintén a közösségi oldalán búcsúzott el imádott édesapjától. Búcsúlevele igazán szívhez szóló és nyíltan tükrözi, mennyire szerették egymást.

„Annyira szeretlek, papa. Nyugodj békében, és annyira örülök, hogy megosztottad velem az összes kalandodat és azt, hogy olyan sok mindent elértél. Annyira büszke vagyok rád. Mindig szeretni foglak, de azt hiszem, itt az ideje, hogy a saját kalandra indulj. Mindig velem leszel. Jobban szeretlek, mint azt valaha is gondolnád, és örülök, hogy most már nyugodt lehetsz. Mindig is te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit ismertem. Örülök, hogy megosztottad velem a szeretetedet. Soha nem fogom elfelejteni vagy elveszíteni”

– írta könnyfakasztó sorait Nathen.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!