Elképesztő

2022.03.10. 06:00

Brutálisan megkínoztak társai egy 12 éves lányt, miután elcsábították egy pizsamapartira

A tizenkét éves elkövetőket őrizetbe vette a rendőrség.

A gyanútlan lányt pénteken hívták meg egy ottalvós buliba, amit egyikük lakásán szerveztek az indianai Logansportban. Ő el is fogadta a meghívást, ám nem gondolta, hogy rémálmai válnak valóra azon az estén - derül ki az Origo cikkéből.

 

Társai megverték, leborotválták a haját, öngyújtóval égették meg a bőrét, majd ráültek azért, hogy megfulladjon. A támadók le is videózták a lány kínzását, ami felkerült az internetre. 

 

A felvétel még a rendőröket is sokkolta. "Sajnos meg kellett néznem a videó egy részét, ami rendkívül kellemetlen élmény volt, annyi jó viszont van a dologban, hogy a videó bizonyítékként szolgál számunkra, mert tisztán látható rajta, mit tettek a lánnyal" - mondta az egyik rendőr.

 

A bántalmazók egyikét súlyos testi sértéssel, fenyegetéssel, személyes szabadság megsértésével gyanúsítják. A rendőrök nem árultak el további részleteket, és a videót sem tetté közzé, aminek oka az, hogy az érintettek kiskorúak.

 

 

Ám a lány nagynénje részletesen elmondta, hogy a két lány ütötte-verte, kínozta és fogva tartotta unokahúgát. A rendőrök folytatják a nyomozást, és azon dolgoznak, hogy minél több felvételt megszerezzenek az elkövetők mobiltelefonjáról.

 

Illusztráció: 123RF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!