everton

2018.09.27. 13:21

Magához láncolja válogatott kapusát a klub

Jordan Pickford, az Everton labdarúgócsapatának angol válogatott kapusa 2024-ig szóló szerződést írt alá az együttessel.

England's goalkeeper Jordan Pickford gestures during the UEFA Nations League football match between England and Spain at Wembley Stadium in London on September 8, 2018. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

A liverpooli klub honlapján a 24 éves játékos azt mondta, a klub történelme és a szurkolók, valamint a stáb elhivatottsága inspirálta arra, hogy folyamatosan jó teljesítményt nyújtson.

„Szeretnék annyi mérkőzésen játszani, amennyin csak lehetséges, mert csak úgy tudok a nemzeti csapat első számú kapusa maradni, ha hétről hétre jó teljesítményt nyújtok” – nyilatkozta Pickford a kontraktus aláírásakor.

A kapus tavaly nyáron 25 millió font ellenében szerződött a Sunderlandtől az Evertonhoz, majd a nyári világbajnokság mindegyik meccsén ő védte az elődöntős angol válogatott kapuját.

Borítókép: Pickford az angol válogatott kapuját védi a spanyolok elleni Nemzetek Ligája-meccsen

AFP / Glyn Kirk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában