nfl

2020.09.09. 13:50

Az edzés utolsó percében veszítette el rekorderét a Broncos

Súlyos bokasérülést szenvedett Vonn Miller, a Denver Broncos sztárja, akinek így a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) most induló szezonját ki kell hagynia.

Carolina Panthers Quarterback Cam Newton is sacked By Von Miller during the Super Bowl 50 at Levi's Stadium in Santa Clara, in San Francisco, California, USA, on February 7, 2016 - Photo Dave Shopland / BPI / DPPI

Forrás: AFP / BPI / DPPI

Fotó: Dave Shopland

Az NFL egyik legjobb védője

a csapat hétfői edzésének utolsó perceiben lépett rosszul és az első diagnózisok szerint súlyosan rongálódtak a szalagok a bokájában.

Az nfl.com információi szerint a 31 éves linebackert csütörtökön Green Bayben megvizsgálja Robert Anderson lábspecialista, és majd azt követően derül ki, hogy milyen kezelések várnak a futballistára.

A nyolcszoros Pro Bowl-játékos (All Star) Miller 2011-ben került a ligába a játékosbörze (draft) második kiválasztottjaként. Azóta csak a Broncosban játszott, melynek színeiben

eddig 106 alkalommal vitte földre a rivális irányítóját (sack), ami rekord a csapat történetében.

Összességében 490 szerelés fűződik a nevéhez és 26 alkalommal erőszakolt ki labdavesztést az ellenfeleknél. 2016 februárjában bajnokságot nyert együttesével és a Carolina Panthers elleni Super Bowl legértékesebb játékosának választották meg.

A Denver Broncos a csütörtökön kezdődő első forduló zárómérkőzését játssza majd hétfőn éjszaka hazai pályán a legutóbb főcsoportdöntős Tennessee Titans ellen.

Forrás: MTI

Borítókép: Miller vadássza le a Cam Newtont, a Panthers játékosát a 2016-os fináléban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában