Olvasó

2008.01.09. 03:28

Egy vidéki iskola igazgatónőjének

Egy éve történt, hogy először találkoztunk, és sajnos rövid ideig tartott munkakapcsolatunk. Szorult helyzetbe kerültél, mert az iskolában tanító szin ...

Vas Népe

Egy éve történt, hogy először találkoztunk, és sajnos rövid ideig tartott munkakapcsolatunk. Szorult helyzetbe kerültél, mert az iskolában tanító szintén fiatal nyelvtanár más területen kívánt dolgozni, így két hónap(!) tanítás után felmondott. Örömmel kezdtem nálatok dolgozni és hittem, hogy pályafutásom hosszú távú lesz. Mikor a tanév végén nem hosszabbítottad meg szerződésemet arra hivatkozva, hogy olyan kollégát keresel, akinek földrajz tantárgyból is képesítése van, szomorúan bár, de elfogadtam a döntést. A háttérben azonban már (később rájöttem) komoly szervezkedések folytak. Visszavetted a régi kolleginát, aki ne feledjük, két hónap után cserbenhagyott. Sajnálom, hogy nem voltál velem őszinte, mert én e tulajdonságot nagyra értékelem. A történtek ellenére kívánom, hogy közös munkátok gyümölcsöző legyen!

Név és cím

a szerkesztőségben

Név és cím

a szerkesztőségben

Név és cím

a szerkesztőségben

a szerkesztőségben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!