hogy történt?

2019.12.11. 14:00

Furcsa helyzet – Egy autó egy kicsit elgurult a szombathelyi Eötvös utcában

Olvasónk küldött el számunkra egy képet az autóról, ami miatt kis fennakadás keletkezett az Eötvös Loránd utcában.

vaol.hu

Fotó: VN/Olvasó

Sajnos a sok türelmetlen sofőr és szabályokra fittyet hányó autós miatt bárki azt gondolhatja, hogy ennek a járműnek a vezetője sem tiszteli a parkolási rendet, de most nem ez a helyzet!

Mint megtudtuk, a rendőrök is a helyszínre érkeztek, hogy megoldják a problémát, de szerencsére az autó tulajdonosa a közelben volt és időben visszaért, segített tisztázni a helyzetet.

Kiderült, hogy a sofőr szabályosan parkolt, de nem húzta be a kéziféket és nem hagyta sebességben sem a járművet, emiatt az elgurult.

Szerencsére nem sérült meg senki és az autó sem, valamint csak rövid ideig okozott egy kisebb fennakadást, amit hamar orvosolni lehetett.

Figyeljen Ön is arra, hogy sebességben hagyja az autót parkolás után, főleg a téli fagyos időszakban, hiszen ilyenkor nem célszerű a kéziféket használni, mert az akár be is fagyhat.

Ha Ön is lát valami érdekeset vagy szokatlant, küldje el számunkra a [email protected] e-mail címen, vagy keressen meg minket facebookon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!