Szabálytalan parkolások

2020.02.27. 16:42

Így parkoltok Ti, Szombathely!

Két szabálytalan parkolásról is kaptunk fotókat.

vaol.hu

Fotó: Olvasó

Már a hétvégén is kaptunk fotót szabálytalan parkolásról, és ezúttal is érkeztek panaszok Szombathelyről. Nem véletlen a többesszám, ugyanis két szabálytalan parkolásról is kaptunk fotókat. Olvasónk küldte a képet, amin látható, hogy elég lazán értelmezi a parkolási protokollt a fehér autó sofőrje. A fotó a vasi megyeszékhely Olad városrészén, egészen pontosan a Kassák Lajos utcában készült. A környéken rengeteg autó szokott parkolni, különösen négy óra után, ezért sem a legelegánsabb így otthagyni a járművet. Persze sokan magyarázhatják azzal, hogy a kocsiját védi, nehogy megkarcolják, de a képen látható: egy kisebb autó még akár beállhat mellé, és akkor ez az elgondolás is a visszájára fordulhat.

Fotó: Olvasó

 

A másik esetnél szintén egy olvasónk küldte a képet, hogy a Gagarin úton egy Citroen sofőrjének valószínűleg nem volt annyi ideje, hogy javítson még egyet ezen a parkoláson. Így biztos, ami biztos, kicsit az útra, kicsit a fűre is rálóg.

Fotó: Olvasó

A Gagarin úton egyébként is akadnak érdekes szituációk, legutóbb akkor futottunk bele, amikor teszteltük, hogy a délutáni csúcsforgalomban mennyi ideig tart mire körbeérünk egy adott útvonalon Szombathelyen.

Önnek is készített hasonló képet? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!