Olvasó

2015.02.16. 08:10

Újabb illegális szemétlerakókra bukkantak Szombathely környékén

Szombathely közigazgatási területén a hétvégén is nagy mennyiségű illegális szemétlerakásra bukkant olvasónk, György István Péter, a Szombathely-Herény K. Cs. S. Természetjáró, Környezet és Természetvédő Egyesület tagja, aki felfedezéseit el is küldte szerkesztőségünknek.

 

Az elsőhöz még koordinátákat is tett (http://maps.google.com/?q=47.25417,16.58243), magát a szeméthalmot pedig első képünkön láthatják olvasóink.

Mint írja a folytatásban: „ismét egy újabb negatív felfedezés: 2015.02.15-én Szombathely-Herény, Szabadnép utca folytatásaként az alábbi koordinátákon http://maps.google.com/?q=47.26637,16.6123" target="_blank"), nagy mennyiségű illegálisan lerakott szemét van.

Egy természetféltő ember, városunk másik részén található illegális hulladéklerakásról tájékoztatott. Helye: Szombathely, Sárdi-Ér utca, volt betonbunker (méregraktár), valamint a környező árokpartok.

Olvasónk megjegyzi: a felsorolt esetek csak töredékét képezik az ilyen jellegű meglévő gondoknak. „Most még a zöld növényzet nem takarja el a szeméthegyeket. Nagyobb odafigyeléssel tisztább lehet Szombathely és környéke is. Csak akkor, ha sokan akarjuk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!