Őriszentpéter

2014.01.02. 12:37

Változott az ellátás

Őriszentpéter – Együttes testületi ülést tartott nemrég Őriszentpéter és Ispánk települések képviselő-testülete.

Bajdó Bettina

Az egészségügyi ellátás változása, az új helyzet megoldása került terítékre. Január 2-ától az egyes és a kettes számú háziorvosi körzetben megváltozott a rendelési idő. Ennek oka az, hogy dr. Aradi Erzsébet, a kettes számú őriszentpéteri körzet és Ispánk község háziorvosa január 1-jétől megszüntette praxisa működtetését.

Az önkormányzatok feladata a praxis működtetése, ezért a helyettesítést a testület döntése nyomán a településeknek kellett megoldaniuk. A helyettesítést dr. Nagypál Judit, az egyes számú őriszentpéteri körzet, valamint Kondorfa és Szalafő háziorvosa látja el.

Mivel a két körzet orvosi rendelője egy épületben, egymás mellett található, a váróhelyiség is közös, ezért nem okoz fennakadást a rendelés lebonyolítása. Arról, hogy dr. Nagypál Judit mikor fogadja a betegeket, az önkormányzat több fórumon keresztül is értesítette az érintetteket. A városi lapban és a város honlapján is meg lehet nézni a változásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!