Őriszentpéter

2015.03.12. 10:20

Sakk és zumbázás a sportnapon

Őriszentpéter – Nemrégiben tartotta meg hagyományos sportnapját az Őriszentpéterért Egyesület.

Kupi Györgyi

A korábbi években tekézni járták közösen, most ezt váltotta fel a helyi művelődési házban tartott esemény. Kihasználva az intézmény adta lehetőségeket, asztaliteniszeztek, biliárdoztak, csocsóztak és dartsoztak a résztvevők. A sportnapon rendezték meg a kistérségi sakkversenyt, amelynek a gazdája azóta az egyesület, amióta a többcélú kistérségi társulás munkaszervezete megszűnt. A sakkversenyen 10 -en vettek részt. A győzelmet Kovács János (Őriszentpéter) szerezte meg 2. helyezett Császár László (Őriszentpéter) lett, míg dobogó 3. fokára Kulcsár Antal (Nagyrákos) állhatott fel.

Kovácsné Horváth Katalin, az egyesület vezetője elmondta, hogy a többi sportágban és játékban nem hirdettek eredményt, ám az egymás közti versenyzés izgalmassá tette azokat is. A sportnap zárása egy közös zumbázás volt, melynek eredményeképpen mindenki kellően elfáradt. Ezt köveőten jól esett az időközben elkészült ebéd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!