ünnepi tortázás

2019.03.30. 15:10

Születésnapját ünnepelte a Fidesz (fotók)

Orbán Viktor is részt vett a Fidesz 31. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen a párt székházában, a budapesti Lendvay utcában.

A résztvevők köre: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (elöl k), Kövér László, az Országgyûlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (j12), Kósa Lajos, a Fidesz országos elnökségének tagja (második sor k), Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára, a Fidesz országos elnökségének tagja (elsõ sor b4), Stumpf István, az Alkotmánybíróság tagja (elsõ sor b3) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Nemcsak az egykori pártalapítók voltak jelen, meghívtak más fontos, a párt életében meghatározó szerepet játszó vendégeket is – írta meg a Ripost.

Mondhatni meglepetésvendégként ott volt az egykori egyetemisták tanára, Stumpf István alkotmánybíró is.

Íme, néhány fotó:

Orbán Viktor Bayer Zsolt és Kövér László gyűrűjében. De hol a torta?

 

Fiatal és még fiatalabb demokraták. Gulyás Gergely a miniszterelnökséget vezető miniszter még csak első osztályos kisdiák volt 1988-ban, amikor a Fidesz megalakult.

 

És itt van a hőn áhított torta: persze, hogy narancssárga színben tündökölt.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

A tortavágó kés természetesen a házelnököt, Kövér Lászlót illette.

Ő ugyanis az egyes számú tagkönyv birtokosa, egyike a Fideszt 1988-ban megalapító 37 ifjú politikusnak.

Persze a torta nem fogy el magától, de vannak önkéntesek.

 

Borítókép: A résztvevők tágas köre a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában 2019. március 30-án.

Képek forrása: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában