Járvány

2020.04.23. 07:38

Varga Judit: követeljük a Magyarország ellen folyó dezinformációs kampány leállítását!

Az igazságügyi miniszter közösségi oldalán fejtette ki a nemzetközi támadásokkal kapcsolatos véleményét.

Varga Judit Facebook-oldalán közölte álláspontját:

1. Magyarország szuverén ország.

2. A vírus egészségügyi és gazdasági hatásai elleni összehangolt védekezést lehetővé tevő koronavírus-törvény mindenben megfelel a jogállami követelményeknek.

3. Magyarország nem fogad el kioktatást sem álcivil szervezetek mögé bújó politikai szereplőktől, sem az őket kontroll nélkül visszhangzó nyugat-európai liberális fősodratú médiától.

4. A magyar kormány feladata, hogy a magyar emberek egészségét, munkahelyét megvédje és segítse a magyar gazdaságot mielőbb újra növekedési pályára állítani. Természetesen erőnkhöz mérten minden rászoruló európainak igyekszünk segíteni és ebben a nehéz helyzetben ezt várjuk el az Uniótól és a többi tagállamtól is.

5. Visszautasítjuk, hogy egyes uniós szereplők azért fenyegetik hazánkat uniós források megvonásával, mert a fősodortól eltérő álláspontot képviselünk a választóinktól kapott demokratikus felhatalmazás alapján.

6. Követeljük a Magyarország ellen folyó dezinformációs kampány leállítását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában