Értékteremtő közösségekért

2022.02.04. 14:23

Gulyás Gergely: azok a civilek, akik az élet nehézségeinek megoldásán dolgoznak

Azok a civilek, akik felismerik az emberek, a közösségek életét nehezítő tényezőket, és azért dolgoznak, hogy ezekre konkrét megoldások szülessenek – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Budapesten.

Gulyás Gergely az I. Országos Civil Konferencián és az Értékteremtő közösségekért díjak átadásán úgy fogalmazott: 

amikor mi civilekről beszélünk, akkor nem befolyást vásárolni akaró spekulánsok meghosszabbított kezeként működő, különös eredetű pénzekkel és különféle ösztöndíjakkal alaposan kitömött NGO-kra gondolunk, amelyek (...) állásfoglalásukat mindig a finanszírozó napi érdekei szerint alakítják. 

Úgy vélekedett, hogy a baloldal szerint civil szervezet az, amely pénzt kap Soros Györgytől.

Az eseményen átadták az idei Értékteremtő közösségekért díjakat. Az elismeréseket Kontha Benőné, a Református Dunamenti Kistérségi Diakónia elnöke, a Majosházai Hospice Ház alapítója, valamint a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület kapta.

Borítókép: Szalay-Bobrovniczky Vince társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Kontha Benőné, a Református Dunamenti Kistérségi Diakónia elnöke, a Majosházai Hospice Ház alapítója, Fülöp István, a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület elnöke, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (balról-jobbra) az I. Országos Civil Konferencián 2022. február 4-én / MTI / Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában