Erőszak, pedofília

2023.07.05. 06:51

Eddig ezeket lehet tudni az antifa-ügyről (videó)

A történtek ellenére Jámbor András nem akar vizsgálatot indítani a Szikra Mozgalmon belül - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Jámbor András Imre, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 2-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Február elején négy helyszínen, nyolc békés járókelőt támadtak meg és vertek össze brutálisan szélsőbaloldali elkövetők. Szabályos embervadászat zajlott Budapest utcáin. 

A bűncselekményekkel összefüggésben a hatóságok látóterébe került egy magyar nő is, egy bizonyos D. Krisztina, aki a Szikra Mozgalom tagja. A nyomozás azt állapította meg, hogy D. Krisztinának nem volt köze az antifa támadásokhoz, azonban az alibit az élettársa nyújtotta számára, akinek a laptopján a házkutatások során pedofil tartalmakat találtak. A férfi, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát. 

A történtek ellenére Jámbor András még csak vizsgálatot sem akar indítani a Szikra Mozgalmon belül - írja a Magyar Nemzet.

A teljes cikk ITT érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában