Nincsenek részletek

2023.09.20. 19:28

Titkolózik plakátkampányáról az ellenzéki párt

Nem árul el részleteket a Momentum Mozgalom azzal az óriásplakát-kampánnyal kapcsolatban, mellyel összesen kétszáz felületen árasztották el az országot – írja a Magyar Nemzet. A Gelencsér Ferenc vezette pártról már korában felmerült, jóval a piaci ár alatt szerezhetett plakáthelyet a Street Fluence Kft.-től.

MW

200 plakátot helyeztek ki, jelenleg nem tudni, miből

Forrás: Délmagyar

Fotó: Török János

Országszerte 200 óriásplakátot helyezett ki a Momentum Mozgalom, erről Bedő Dávid, a párt frakcióvezető-helyettese beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Arról nem esett szó, hogy mennyi ideig lesznek láthatók az egyébként kormánypárti plakátokra hajazó poszterek, miként az sem derült ki a beszélgetésből, hogy mennyibe került mindez a Momentumnak.

A párt a Magyar Nemzet megkeresésére sem árult el részleteket, mindössze annyit közöltek:

A törvényben előírtaknak megfelelően a szükséges dokumentumokat megküldtük a Kormányhivatalnak, amelyeket weboldalukon közzé fognak tenni.

A Magyar Nemzet megjegyzi: a hivatkozott dokumentumok egyelőre nem találhatók a kormányhivatal honlapján, azt azonban a jelenlegi plakátkampány kapcsán a lap szerint érdemes felidézni, hogy

a párt korábban a magyar titkosszolgálat által feltárt amerikai milliárdokból folytathatott tiltott pártfinanszírozásnak és pénzmosásnak is minősülő óriásplakát-kampányt.

Erről Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke beszélt februárban, miután a nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentések, valamint az Opten cégtár segítségével sikerült feltárnia a céghálót. A politikus azt állította, bár a Momentum tagadta az osztozkodásban való részvételét, most kiderült, hogy az ő média- és cégbirodalmuk is kapott a külföldi támogatásból. 

A cikk folytatása a Magyar Nemzet oldalán érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában