Rengeteg a gond

2024.02.23. 09:53

Karácsony látványberuházásai helyett fontosabb feladatok is lennének a fővárosiak szerint

Karácsony Gergely a kampány rohamos közeledtével bejelentett számos presztízsberuházást, amelyeket európai uniós forrásokból kíván finanszírozni. A budapestiek szerint viszont sokkal égetőbb feladatok lennének a fővárosban, mint ezek a látványberuházások.

MW

Egyre nagyobb a közfelháborodás Karácsony beruházásai miatt

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Karácsony Gergely több látványberuházást jelentett be a Nagykörúttól a Clark Ádám térig. A felújításokra a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontján, az Örs vezér terén is égető szükség lenne. A Metropol szerint ugyanis egyre többen vannak felháborodva azon, hogy 

miközben a balliberális városvezetés látványberuházások sorát jelenti be, az Örs vezér tere továbbra sincs akadálymentesítve sem, ezzel komoly gondot okozva a kerekesszékkel és babakocsival közlekedőknek.

Szemét mindenfelé az Örs vezér terén
Fotó: Fügedi Richárd / Forrás: Metropol

Vitézy: a nagy csomópontok negyven évvel ezelőtti állapotban vannak

Az önkormányzati kampány részeként a fejlesztésekről szólva Karácsony Gergely kritikát is kapott. Vitézy Dávid, a BKK korábbi vezérigazgatója rámutatott, hogy a város közlekedési csomópontjai negyven évvel ezelőtti állapotban vannak. Vitézy hangsúlyozta: Budapest többsége a körúton kívül él, és rengeteg a gond a közlekedés és az infrastruktúra terén.

A Metropol teljes cikke ITT olvasható el. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában