Kinevezés

2024.02.26. 19:05

A pedofil igazgató két évtizedig élvezte a baloldal bizalmát

Tovább dagad a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának ügye. Kiderült, hogy húsz évig élvezte a baloldal támogatását a gyermekotthon pedofil igazgatója – írja a Magyar Nemzet.

MW

Demszky Gábor korábbi főpolgármester (b) és Karácsony Gergely, Budapest jelenlegi vezetője

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A baloldal nagyvonalúan elhallgatja, hogy a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját Demszky Gábor nevezte ki, és a baloldal mindig megerősítette a pozíciójában – írja a Magyar Nemzet. Karácsony Gergely pedig támogatta a kitüntetését a Fővárosi Közgyűlésben – reagált parlamenti felszólalásában a balos támadásokra a Fidesz frakcióvezetője. 

Demszky Gábor
Demszky Gábor volt főpolgármester nevezte ki a gyermekotthon élére V. Jánost, akiről később derült ki homoszexuális és pedofil hajlama
Fotó: Kovács Tamás / Forrás: MTI

Tarlós István vonta vissza V. János kitüntetését

Kocsis Máté hozzátette:

ne legyünk szűk látókörűek, ekkor senki nem tudta még, hogy ez az ember egy pedofil bűnelkövető

– fogalmazott a politikus. Ennek a kitüntetésnek a visszavonásáról egyébként Kocsis Máté tájékoztatása szerint Tarlós István döntött, akit a baloldal most szintén gyakran emleget a kegyelmi ügy kapcsán. Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a V. Jánosként hírhedtté vált bicskei pedofil igazgatót 

a Demszky Gábor vezette főváros 1990-től 2010-ig, húsz éven át tartotta folyamatosan a gyermekotthon élén, amelynek ebben az időszakban a fenntartója volt.

A baloldali kormányzás idején annak ellenére sem mozdították el, hogy tudható: ekkoriban már több bűncselekményt elkövetett. Ahogy arról az ATV még 2017-ben írt, V. János 

2008 és 2016 között a gondozása alatt álló gyerekekkel, hatalmi viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végzett, illetve őket arra törekedett rábírni. 2007 és 2011 között pedig rendszeresen szexuális abúzusnak tette ki a gyermekotthonban elhelyezett, 18 évesnél fiatalabbakat, és ezzel veszélyeztette erkölcsi, érzelmi fejlődésüket.

Homoszexuális hajlamai vannak a pedofil férfinek

Végül Vásárhelyi ellen csak a kormányváltás után, 2011-ben indult nyomozás,

amely akkor még a vallomások visszavonásával végződött. Az igazgatót 2016-ban függesztették fel, és ahogy a Magyar Nemzet február 9-én megírta, a büntetőeljárás során kiderültek a férfi homoszexuális hajlamai is.

Erről azonban, csakúgy, mint Vásárhelyi Demszkyék általi folyamatos kinevezéseiről, a balliberális média hallgat. Sőt, Gyurcsány Ferencék az ügyben tüntetést is szerveztek, miközben Gyurcsányék is részt vettek a Demszky mögötti koalícióban.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják el!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában