Az igazság órája

2024.04.21. 10:30

A progresszívek gyűlölete mutatkozott meg Brüsszelben (videó)

Európának vissza kell térni az eredeti értékekhez, amire épült: a római jog, a görög filozófia, zsidó-keresztény erkölcs.

MW

Rendőrök a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciának (NatCon) otthont adó épület előtt Brüsszelben 2024. április 16-án

Forrás: MTI/AP

Fotó: Sylvain Plazy

Ezek az újmarxisták, ezek a progresszívek, posztbolsevikok gyűlölnek bennünket, mindenkit gyűlölnek, aki azt mondja, hogy Európa akkor lehet sikeres, ha visszatér azokhoz az eredeti értékekhez, amire épült: római jog, görög filozófia, zsidó-keresztény erkölcs – mondta el a Nemzeti Konzervativizmus (NatCon) brüsszeli konferencia betiltási kísérleteivel kapcsolatban Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Törcsi Péter, az AK operatív igazgatója. Úgy vélte:

 a progresszívek ugyanazt a XX. századi diktatúrát akarják folytatni, kiszélesíteni, amit láthattunk a 30-as évek Németországában, és a 40-es évek végétől a 90-es évekig Közép-Európában.

A brüsszeli hivatalos szervek összekacsintanak a szélsőballal, az antifával, egy erőszakos, politikai alapon szerveződő szoftterrorista szervezettel – mondta Zila János, az AK elemzője. Ez teljesen elképzelhetetlen Magyarországon – hangsúlyozta.

Ami történt mindent elmond arról, hogy hogy működik a belga jogállamiság, mert itt kettő darab bírósági ítélet született, amelyik nem tette lehetővé a rendezvény megtartását, majd miután már a belga miniszterelnök megpróbált visszatáncolni ebből a helyzetből, a bíróság is elkezdett visszatáncolni. Ez mutatja meg, hogy az egész történet mögött politikai szálak húzódnak

– fejtette ki.

Amiben különbözik Brüsszel meg Budapest ilyen szempontból, hogy Budapest a konzervatív erők számára egy utolsó fellegvár, ahol mindenféle korlátozás, balhé, cirkusz, egyebek nélkül ide lehet jönni, össze lehet gyűlni és nyugodtan ki lehet menni az utcára, vállalva azt, hogy mi egyébként tagadjuk a woke hülyeségeit – mondta el Törcsi Péter a jövő heti, április 25-26-i CPAC Hungary, a nemzeti erők nemzetközi együttműködése kapcsán.

Rengeteg vendéget várnak, Európából, Észak- és Dél-Amerikából, Ázsiából, Afrikából. A magyarországi CPAC alapja egy magyar-amerikai együttműködés, de Budapestre igyekszünk mindenkit idehívni, akivel jó kapcsolatban vagyunk, ilyen értelemben még szélesebb körű is a vendéglista, mint egy washingtoni CPAC-en – mondta az Alapjogokért Központ operatív igazgatója.

Az Igazság órájának fenti adását itt hallgathatja meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában