HIRDETÉS

2019.06.06. 06:00

A SEO a titka egy sikeres online vállalkozásnak

Még 2019-ben is bőven akad hely az interneten, ha online üzletbe vágnánk. Naponta lesznek milliomosok és milliárdosok friss cégek, online webáruházak és IT Start-up-ok az internet segítségével.

Forrás: pixabay.com

Egy újonnan alakult netes üzlet népszerűsítéséhez és kiemelkedően nagy bevételtermeléséhez azonban számos dologra kell figyelnünk. Sok tapasztalt ügyvezető és vállalkozó vérzik ugyanis el azok közül, akik az offline világban már sikereket értek el, mégsem tudják kihasználni az internet adta lehetőségeket.

 

Fotó: pixabay.com

Az egyik legfontosabb, ha online üzletben gondolkodunk, hogy legyen stratégiánk. Anélkül nem érdemes semmilyen online pénzkeresésre adni a fejünket, hogy ne tudnánk ki a pontos célközönségünk, hogyan és hol szólítjuk meg őket, illetve milyen üzenettel szeretnénk ezt elérni. A másik fontos dolog, hogy ne felejtsük ki a tervünkből a közösségi média előnyeit, hiszen rengeteg embert érhetünk el ezeken a platformokon is. Itt közösséget építhetünk, visszajelzéseket gyűjthetünk és akár nyereményjátékokkal is építhetjük saját márkanevünket.

A keresőoptimalizálás az egyik legfontosabb, ha interneten vállalkozunk

Az oldalunkon ügyeljünk a személyes adatokról szóló legújabb szabályozások betartására és mindezek mellett is próbáljunk nem tolakodóan hírleveleket küldözgetni tagjainknak. A közösségi felületen ne csak a pozitív véleményekre, hanem a negatívakra is reagáljunk kulturáltan, pontosan és ne tiltással vagy törléssel kezeljük a panaszokat.

A tartalommarketing és a SEO azonban ma már elengedhetetlen az online életben. Legyen saját blogunk, érdekes, tartalmas, informatív cikkekkel, amelyek relevánsak termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal. Igyekezzünk minden alkalmat megragadni, hogy szóljunk a célközönségünkhöz. Az sem baj, ha a Moz által kiadott DA értékeket minél magasabb szintre emeljük.

Oldalunknak, webáruházunknak pedig szüksége van a havidíjas keresőoptimalizálás folyamataira (árak itt tekinthetők meg), amelyre szánjunk időt és pénzt, a kulcsszókutatásra és a technikai megvalósításra is. Ha profi SEO szakértő kell, klikk ide, továbbá, ha jó marketingesekre és kiváló webfejlesztő csapatra bízzuk dolgainkat, szinte garantált a siker.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában