SZPONZORÁLT TARTALOM

2019.09.02. 22:09

2019. szeptember 02.-tól kapható a Falco Bérlet !

 

A bérletvásárlók között egy db Samsung 40'' LED televíziót sorsolunk ki, a SEBO műszaki szaküzlet felajánlásából!!!

A QR kódos plasztik kártya bérletek minden hazai bajnoki alapszakasz, középszakasz, rájátszás, nyilvános felkészülési mérkőzéseire – Horváth Zoltán emléktorna, és a Champions Liga selejtező első és második selejtező kör hazai mérkőzésére.

Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy elveszített bérlet pótdíja 5000 Ft!

Szombathely MJV. Önkormányzat kezdeményezésére 2019/2020 évre bevezetésre kerül az online jegyértékesítés.

A tavalyi bérleteseknek a helyét 2019 szeptember 20.-ig tartja fent a klubvezetés.

A szurkolók a szezonális bérletekhez hozzájuthatnak az Arena Savaria II. emeleti Falco irodájában 2019. szeptember 02. – 2019. szeptember 26.-ig, munkanapokon (hétfő – péntek)

délelőtt 10:00-12:00 -ig és délután 14:30-17:00 –ig.

További fontos információk:

A bérletek vásárlásához felhasználható az SZÉP kártya, valamint a szombathelyi lakosoknak a Szent Márton kártya. Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmet, hogy a – diák/nyugdíjas kedvezmény, illetve Szent Márton kártya (10%) – csak érvényes igazolvány felmutatása ellenében lehet igénybe venni!

(Szent Márton kártya felhasználása: A kártya kizárólag a kártyán szereplő jogosult részére biztosítja a Szombathely MJV 15/2014.rendelet szerinti kedvezmény igénybevételét. A kártya kizárólag érvényes személyi igazolvánnyal, vagy vezetői engedéllyel, vagy diákigazolvánnyal, vagy útlevéllel együtt használható fel.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában