Szponzorált tartalom

2020.01.09. 10:35

Megfogadtam, megcsinálom!

Nagy Mariann, Smile alapító

-Újévi napló részlet-

2020 bűvös szám...érzem nagy dolgok rejlenek benne. Ha meg már érzem, akkor induljunk neki lendülettel. Kezdjük a fogadalommal: idén legyen valami más, amitől több leszek...valami, ami igazán nagy változást idéz elő az életemben. Olyan, amivel több pénzt keresek, amivel valóban több vagyok és előbbre juthatok a munkahelyemen. Na és persze olyan legyen akkor már, ami kedvemre való.

Legyen egy új nyelv megismerése és elsajátítása! Lássuk csak...az angollal elég jól boldogulok már.

Legyen a spanyol! Jajj, mert a kultúráját imádom. Nem is beszélve a rengeteg országról, ahol beszélik ezt az egzotikumot. Nem akarok sokat, kezdetben társalogni szeretnék, hogy megértessem magam Peruban, Mexikóban, vagy éppen Mallorcán. Juj, hát ez nagyon izgalmas már most! Alig várom, hogy rögzüljenek az első szavak, kimondjam az első mondataimat! Már böngészek is a neten: keresek egy olyan nyelvsulit, ahol rugalmasan járhatok órára, a kultúrát is megismerhetem, öröm a tanulás és a mosoly a védjegye!

Megfogadtam! Megcsinálom!

Smile Nyelviskola – 9700 Szombathely, Fő tér 24/c

06-94/501762

„Ahol a tanulók írják az órarendet!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában