hirdetés

2020.09.14. 08:09

Hallgassunk a szemünkre!

A Trend Optikákban már elkezdődött az ingyenes látásellenőrzés. Ne várja meg az októbert!

Fotó: Horváth Balázs

A Trend Optikákban szeptember 14-től jelentkezhet és ingyenesen veheti igénybe a város legkorszerűbb gépével végzett, komplex szemvizsgálatot. A szemüveg készítéséhez pedig most kiemelt akciókat kínálnak mindhárom szombathelyi üzletben.

A megelőzés minden területen fontossá vált!

Ma is sokan gondolkodunk úgy, hogy akkor kell szemészetre mennünk, ha nem látunk élesen.

Pedig ez nem így van!

Fotó: Horváth Balázs

Egy alapos vizsgálat a szem rejtett hibáira, sőt az egyéb egészségügyi problémákra is rávilágíthat. Így például a szemünk állapota a magas vérnyomást, vagy a cukorbetegséget már egészen korai stádiumban jelzi, előbb, mint azt a tüneteket észrevennénk magunkon. Előfordulhat, hogy segít a gyakori fejfájás okának felderítésében, ezért mindenkinek érdemes szűrés jelleggel legalább évente egyszer felkeresnie a szemorvosát, akkor is, ha nincs panasza. Különösen negyven éves kor felett indokolt a rendszeres vizsgálat, hiszen ilyenkor a szembetegségek kockázata ugrásszerűen megnő.

Hajszálpontosan és biztonságosan 90 másodpercben

A Trend Optikákban használt, csúcstechnológiás berendezés egy kilencven másodperces, fájdalom- és érintésmentes vizsgálattal kilencféle vizsgálatot végez el a szemünkön. A fénytörési hibát minden eddiginél pontosabban, akár század dioptria pontossággal képes megállapítani, ami segít megtalálni a tökéletes szemüveget illetve kontaktlencsét. A dioptria megállapítás mellett a gép méri a fénytörést tág és szűk pupillával, ami a „szürkületi vakság” kiszűrésére és korrigálására ad lehetőséget. Mivel a vizsgálat feltérképezi az egész szemet, korai stádiumban felfedezhető vele a szürkehályog, a zöldhályog vagy a makula-degeneráció.

Fotó: Horváth Balázs

Ne várjon októberig

A korszerű eszközzel végzett vizsgálathoz természetesen szemész szakorvos vagy optometrista szakvéleménye is társul. A kilenc lépéses vizsgálatra bármelyik szombathelyi Trend Optikába lehet időpontot kérni. Az ingyenes vizsgálat mellé szemüveg készítéshez is kiemelt akciókkal várják az ügyfeleket – már hetekkel az októberi Látás hónapja előtt!

Jelentkezzen be most!

Szombathely, Fő tér 15. 94/792-359

Szombathely, Fő tér 16. 94/320-898

Szombathely, Savaria tér 1/G 94/312-105

Jelentkezzen be most!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában