Szponzorált tartalom

2020.12.09. 08:42

Készpénzmentes tanácsadói fiókot nyitott az OTP Bank Szombathelyen

Az OTP Bank Észak-dunántúli Régiója második készpénzmentes tanácsadói fiókját nyitotta meg Szombathelyen, a Király utca 10. sz. alatt. A fiók már jövőbe mutató újításokat alkalmaz, illetve az ügyfelek elvárásainak megfelelően a személyes kiszolgálást tanácsadó tevékenységgel egészíti ki.

Németh József, az OTP Bank Észak-dunántúli Régiójának ügyvezető igazgatója a megnyitó kapcsán elmondta: az új bankfiók példaként szolgál arra, hogy az OTP Bank működésének tradicionális értékeit megtartva hogyan mutat utat a digitális jövőnkbe, ahol a fióki munkatársak szakértelme ugyanolyan fontos marad.

A fejlesztések középpontjába az OTP Bank mindig is az ügyfeleket, az ügyfelek igényeit helyezte. Ennek megfelelően a hitelintézet az utóbbi években számos olyan újítást vezetett be fiókhálózatában, amelyek kényelmesebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá tették a mindennapi ügyintézést.

A fejlesztési folyamat részeként nyitotta meg a bank az új típusú készpénz- és papírmentes tanácsadó fiókját a szombathelyi Király utcában. A fiók jövőbe mutató újításokat alkalmaz, illetve az ügyfelek elvárásainak megfelelően a személyes kiszolgálás mellett az összetettebb termékek esetében lehetőség van a személyes tanácsadásra is. Ez a fióktípus a hagyományos fiókok alternatívájaként működik, fiatalosabb forma- és színvilág, korszerű anyaghasználat jellemzi, de természetesen magán viseli az OTP Bankra jellemző stílusjegyeket is.

Újdonság a fiókban a teljes készpénzmentesség, készpénzforgalom csak az automaták segítségével lehetséges. Az okos ATM már készpénz be- és kifizetésre is alkalmas, míg a másik automata az eurófelvétel lehetőségét biztosítja. A készpénzmentesség elmaradása lehetőséget ad szellősebb és egyben barátságosabb belső elrendezésre. A termékszakértők kényelmes, diszkrét, a tanácsadáshoz illeszkedő, környezetben tudják fogadni ügyfeleiket.

Természetesen ebben a fiókban is megtalálható a digitális aláírópad, amellyel nemcsak a papírfelhasználás csökken, hanem a bank ügyfeleinek kényelme is növekszik, hiszen saját internetbanki fiókjukban biztonságosan és bármikor elérhető módon elektronikusan tárolhatják szerződéseiket, banki dokumentumaikat.

Az OTP Bank iránt az elmúlt évtizedekben kiépült ügyfélbizalom nagymértékben köszönhető annak a szakértelemnek és minőségi ügyfélkiszolgálásnak, amelyet a hitelintézet fiókhálózatának munkatársai garantálnak. Erre a fiókhálózatra a jövőben is épít a bank, azonban a bankfiókok szerepe változóban van. Egyre inkább jellemző, hogy az ügyintézőket a komplexebb termékek, például a lakáshitelek vagy a befektetési termékek esetében tanácsért keresik fel az ügyfelek. A készpénz ki- és befizetéssel járó, gyors, vagy kevésbé bonyolult tranzakciók egyre növekvő mértékben kerülnek át a digitális térbe. A vírushelyzetben az online csatornákra történő bejelentkezések száma és a tranzakciók száma is meredeken emelkedett. Az adatok azt mutatják, hogy az az ügyfél, aki kipróbálta az internetbankot vagy mobilbankot egyszerűsége és megbízhatósága miatt folyamatosan használja is, hiszen ezek segítségével szinte bárhonnan elintézhetőek az egyszerűbb tranzakciók. Ebbe az irányba tartanak a bank további fejlesztései is, az internetbank és a mobilbank hamarosan teljesen megújul, új funkciókkal bővül.

A szombathelyi készpénzmentes fiók várja az OTP Bank meglévő és jövőbeni ügyfeleit hétfőn 8 és 17 óra, keddtől péntekig pedig 8 és 15 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában