Szponzorált tartalom

2020.12.13. 06:00

Tegye próbára Ön is szerencséjét és játsszon a különböző ajándékokért Körmenden a Rákóczi utca 21. alatt található megújult lottózónkban!

Különleges helyszíni akcióval készül a 261. sz. körmendi lottózó, ugyanis az a szerencsevadász, aki 2020. december 18-19. között legalább 2000 forint értékben vásárol sorsjegyet és lottójátékot, jogosulttá válik arra, hogy megforgassa a lottózóban elhelyezett szerencsekerekünket a további értékes sorsjegy ajándékokért.

De nemcsak az extra nyerési lehetőségek miatt éri meg betérni hozzánk: a megújult, légkondicionált lottózónkban wifi elérést és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. A sportfogadó játékosaink 10 darab TV-készüléken és 3 darab érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit.

A fentieken túl a játékosoknak kedvezünk a nyitvatartási idővel is: hétfőn és kedden 8:00-17:00, szerdán és csütörtökön 08:00-17:30, pénteken 08:00-18:00, szombaton pedig 08:00-14:00 között várjuk kedves vásárlóinkat. Vasárnap üzletünk zárva tart.

Bízunk benne, hogy üzletünk továbbra is szerencsét hoz játékosainknak. Nemrégiben a Kincsem+ TUTI lóverseny fogadásnak köszönhetően egy-egy szerencsés 8 és 2 millió forinttal gazdagodott. Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

Adjon egy esélyt Ön is Fortunának, és játsszon!

*Az akció az ajándék sorsjegy készlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjön a helyszínen értékesítő munkatársunknál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában