jó, ha tudod

2021.05.28. 12:53

MyTelenor: miért hasznos?

A MyTelenor applikációja sok embernek megkönnyíti az életét. Ha még nem használod, akkor ebben a cikkben megmutatjuk, hogy mennyi mindenről maradsz le!

vaol.hu

Fotó: Pixabay

A legtöbb felhasználó megszokta, hogy a mobilszolgáltatóknak van internetes elérhetőségük is, hogy ne kelljen folyton személyesen intézkedni. Azonban nemcsak weboldalról beszélünk, hanem ingyenes applikációról, amit bárki letölthet a saját telefonjára. Innentől kezdve nem kell a számítógépet elővenni, hanem csak pár kattintásra lesz szükség a mobilon.

A MyTelenor letöltése

De nézzük a legelején! Az alkalmazást Android és iOS operációs rendszerben is használhatjuk, ehhez fel kell keresnünk a Play Store-t vagy az App Store-t, beírni a keresőbe a MyTelenor nevét, és kiválasztani a telepítés opcióját. Ezután megvárjuk, amíg az app telepítése megtörténik, és máris beléphetünk a készüléken keresztül.

Belépés

A belépéshez szükség van regisztrációra, amit lakossági vagy üzleti előfizetőként adhatunk meg. Fontos, hogy mindig azt válasszuk ki, amelyik igaz ránk, mivel ezután az adatainkat is kéri. Csak akkor tudunk végül belépni, ha saját telenoros telefonszámmal rendelkezünk, és innentől kezdve élvezhetjük a különböző szolgáltatásokat. Nézzünk pár lehetőséget!

Mit lehet csinálni a MyTelenor appban?

• Az első, ami sok felhasználót érdekel: az egyenlegfeltöltés.

Bármikor megtörténhet, hogy többet beszélünk az átlagnál, esetleg nagyobb mennyiségű internetet használunk el. Az Áttekintés menüpontban figyelhetjük a havi költségünket, és nemcsak extra adatokat, hanem másik előfizetést is megrendelhetünk. Érdemes résen lenni, mivel rendszeresen kapunk ajánlatokat és kedvezményeket, érdemes lecsapni ezekre.

Sokan azért töltik le az alkalmazást, mert szeretnék egyszerűsíteni a számlabefizetést, amire sikeres regisztráció után bármikor sort keríthetünk.

A MyTelenor fiókban minden előfizetés kezelhető, legalábbis azok, amik hozzá vannak rendelve a fiókhoz. Válasszuk ki, hogy melyik számmal akarunk ügyet intézni, majd menjünk ismét az Áttekintés oldalra. Itt egyetlen kattintás választ el a Fizetés lehetőségétől, ami a bankon keresztül történik. Csak arra figyeljünk, hogy ma már minden bank külön kódot küld fizetéshez, ezt viszont a saját applikációjában teszi!

Ma már szerződést is köthetünk az appon keresztül.

Összesen háromfajta szerződés közül lehet választani, de minden esetben le kell töltetünk az Általános Szerződési Feltételeket. Amennyiben szóban egyeztettünk, akkor adategyeztető levelet is kapni fogunk, amit későbbre is elrakhatunk. Fontos figyelni a beérkező e-maileket is, ahova a visszaigazolás érkezik majd. Ez a link egyenesen a MyTelenor rendszerbe vezet, ahol megtekinthetjük a szerződésünket, és akár ki is nyomtathatjuk.

A technológia néha egyet jelent a megoldatlan problémákkal, így megeshet, hogy külső segítségre lesz szükségünk. A Telefonszám tudakozó megadja, hogy milyen számot kell hívnunk, ha elakadtunk útközben. Érdemes mindig hívásban segítséget kérni, mivel a MyTelenornak küldött e-mailek és a Facebook üzenetek lényegesen később kerülnek megválaszolásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában