Támogatott tartalom

2021.12.25. 12:57

Így legyen meghitt a kapcsolatotok!

A hosszú kapcsolatokban a tűz sokszor átcsap kisebb lángolásba, vagy már csak parázslás marad belőle, legrosszabb esetben teljesen kialszik. Nem kell ennek azonban törvényszerűen bekövetkeznie. Egy kapcsolat meghittségén folyamatosan dolgoznia kell mindkét félnek, hogy megfelelő maradjon. Ennek az eléréséhez hoztunk a cikkben pár javaslatot, ami segíthet fellobbantani a régi tüzet és megerősíteni a kapcsolatot.

PR-cikk

Forrás: Sayan Puangkham / Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Erő a gyengédségben

 

A mély beszélgetések, az értő figyelem könnyen kikophat a rohanó mindennapokban a pár életében. A sok teendő, a gyerekek és a háztartás körüli feladatok miatt kevés idő marad egymásra, és olyankor az embernek már szinte csak aludni van kedve és ereje. 

 

Mégis, ha csak a lefekvés vagy a reggeli ébredés előtt van időnk egymással pár szót váltani, akkor a franciaágyak leple alatt bújjunk egymáshoz. Simogassuk meg egymást, és a klasszikus “Hogy vagy?” helyett kérdezzük meg a másikat, hogy “Mivel tehetlek ma este boldoggá?” Nem kell nagy dolgokat elvárni - lehet, hogy beszélgetésre, vagy meghallgatásra vágyik a másik, amit mi adhatunk meg neki. 

 

Az érintés és a megnyílás segít újra elmélyíteni a kapcsolatot - és nem kell feltétlenül, hogy közösüléssel járjon. Az intimitás abban különbözik a szenvedélytől, hogy előbbi a kapcsolat bizalmát és az összetartozás élményét segít megerősíteni, míg utóbbi a fizikai vágy megvalósulása. 

 

Felfrissített körülmények

 

Néha a környezetet is meg kell újítani ahhoz, hogy a kapcsolat ismét felpezsdüljön. Amennyiben tehetjük, cseréljük le a hálószoba bútorok közül azokat, amik már elkoptak vagy csak a szentlélek tartja egyben - egy recsegő ágykeret vagy egy tönkrement matrac nem fogja segíteni a hangulatot. Kezdhetjük akár egy új huzat vásárlásával is - a friss, tiszta ágynemű segíti a közérzetet javítani, és ezáltal kellemesebb lesz együtt bebújni a takaró alá. 

 

Reméljük, hogy ezzel a pár apró tippel segíthetünk abban, hogy a kapcsolatotok ismét meghitt legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában