Vas népe - Állásbörze

2022.04.22. 15:52

Bővíti csapatát a Greenfield Hotel és a Fagus Hotel

PR-cikk

Adventor Hotel Kft.

megújuló szállodaportfólió – egyedi szolgáltatás kínálattal

Az Adventor Hotel Kft. célja és hitvallása, hogy új szállodaüzemeltető és ingatlanfejlesztő cégként minőségi és folyamatosan megújuló szálloda portfóliójával egyedi értéket és szolgáltatáspalettát kínáljon a Magyarországon pihenni és kikapcsolódni vágyó Vendégeknek.

A portfólió jelenlegi szállodái: a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, mely 2022 őszéig teljesen megújul, a soproni Fagus Hotel Conference & Spa, mely 2022. augusztus 1-jén nyit meg újra a teljes felújítást követően és a keszthelyi Hotel Sirius, mely 2023 nyarán kerül majd átadásra. A jelenleg is működő Greenfield szállodában ill. a nyár végén nyitó Fagus szálloda pre-opening csapatában várjuk a jelentkezőket, akár pályakezdőket is.

Greenfied Hotel Golf & Spa****

A szálloda varázslatos zöld környezet ölelésében, az ország nyugati határszélén, Bükfürdőn található. A szálloda 207 szobával, 3500m2-es wellness központtal, kényeztető és tradicionális kezelésekkel, sportprogramokkal, 18 lyukú Championship golfpályával, szórakoztatóközponttal és gasztronómiai különlegességekkel várja mindazokat, akik a legteljesebb pihenésre és kikapcsolódra vágynak.

A szálloda 2022 őszig teljesen újjászületik. A több ütemben végzett felújítás során már számos része megújult, köztük a fogadó terek, a bár és étterem, a konferenciatermek, a medencetér, és szaunavilág, valamint új szolgáltatás kínálattal is bővült, mint a Chill & Fun Club szórakoztatóközpont. A továbbiakban kialakításra kerül egy VIP Spa, új gyermekjátszó kerül átadásra, a medencetér egy 365 napos csúszdával bővül, valamint a több ütemben végzett homlokzati és az összes szoba teljes felújítás is a végéhez ér.

Fagus Hotel Sopron Conference & Spa****

Közvetlenül az osztrák határ mentén, a történelmi értékekben és természeti kincsekben gazdag Sopronban található az Adventor Hotel Kft. másik szállodája, a Lővérek szívében varázslatos zöld környezetben., A szálloda több éves, minden területet érintő teljes felújítást követően 2022 augusztusában nyitja meg újra kapuit a Vendégek előtt. A városban egyedülálló és exkluzív megjelenésű Spa világgal, 144 elegáns és modern szobával, teljesen új Szaunavilággal és exkluzív szaunaattrakciókkal várja a pihenni vágyó Vendégeit 2022. augusztus 1-től.

Miért érdemes az Adventor Hotel Kft. szállodáiban elhelyezkedni? 

- színes, változatos munka és fejlődési lehetőség frissen felújított, egyedülálló szolgáltatás-kombinációt kínáló szállodákban

- hosszútávú, stabil munkahely

- megújult, kiváló munkakörülmények

- alapbéren felül szervízdíj és mozgóbér

- térítésmentes étkezés munkanapokon

- utazási költségtérítés (15 Ft/km)

- szakmai és önfejlesztő képzések

- toborzási bónusz

- kedvezményes pihenési lehetőség partnerszállodáinknál

- előrelépési és fejlődési lehetőség a cégcsoport által üzemeltetett egyéb szállodákban

 

A dinamikusan fejlődő cégcsoportunk szállodáiba olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik szeretik a hivatásukat, szeretnének kivételes, megújult környezetben dolgozni, a munkájukkal különleges értéket képviselni és nem utolsó sorban egy remek csapat tagjává válni. 

Ha még oktatási intézmény tanulója, akkor is biztosítunk lehetőséget, várjuk a közép-és felsőoktatásból érkező duális tanulók jelentkezését is.

A nyitott pozíciókról további információ:

Savanyó Krisztina

Human Resources Coordinator

Adventor Hotel Kft.

H-9740 Bükfürdő Golf út 4.

Mobil: +36 30 610 5882

[email protected] 

www.adventorhotels.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában