Hirdetés

2022.05.27. 07:00

Közeledik a nyár, a szentgotthárdi fürdő is készül a szezonra - Szauna estek, éjszakai fürdőzések és még sok más

A Szentgotthárd Spa & Wellness élményfürdő is készül a nyári szezonra, nyitnak a kültéri medencék, gazdagodik a programkínálat.

PR-cikk

Forrás: Gotthárd-Therm Kft.

A trópusi hangulatú élményfürdő egzotikus belső terei mellett a szabadban is kínál lehetőséget a csobbanásra. A kültéri élménymedence a nádtetős pihenőszigetével és különböző masszázselemeivel várja a kényelemre vágyókat. A két félsziget alakú termálvizes medence két partot összekötő fahíd alatt folyik össze, így a trópusi hangulat kint is maradandó.

A pünkösdi hosszú hétvégén számos programmal készülnek, többek között megrendezésre kerül az első szauna est, amely éjfélig tartó szaunaprogramokkal várja a szauna szenvedélyes rajongóit, megnyílik a külső strand részleg is.

Forrás: Gotthárd-Therm Kft.

A nyár folyamán több zenés éjszakai fürdéssel is szeretnék becsalogatni a fiatalokat szélesebb körben. A tematikus éjszakai fürdőzéseken retró zenékre, valamint a mai pop slágerekre lehet majd tombolni. Felejthetlen élményt és hangulatot nyújt a szabad ég alatti éjszakai fürdőzés, egy kis csillagleséssel egybekötve. A nyár egyik klasszikus programja.

Idén két különböző táborba várják a gyerkőcöket, ahol 5 napon keresztül rengeteg fürdőzés, interaktív foglalkozások, játékos feladatok, napi 3x-i étkezés és egy őrségi kirándulás várja a kalandvágyó gyermekeket. Az első turnus már június végén indul. A fürdő weboldalán keresztül van lehetőség a folyamatos jelentkezésre. 

A családok számára az egész nyár kedvező időtöltése lehet a szentgotthárdi fürdő, ugyanis hetente többszöri animációs programokkal várják őket, nem mellesleg a környék felfedezése is remek egész napos programlehetőség lehet. 

Forrás: Gotthárd-Therm Kft.

Az Őrség és a Vendvidék természeti kincsekben és erdőkben gazdag tájegység, amely sokszínű élővilágával is csalogatja az igazán természetközeli életérzés szerelmeseit.

Mindenképpen ajánlják vendégeiknek, ha a fürdőt választják kikapcsolódásuk alkalmával, hogy látogassanak el az Őrségbe is. Ígérik, hogy felejthetetlen emlékekkel térnek haza! 

Hamarosan az élményfürdő egy komplex csomaggal rukkolhat elő, amely nem csak a fürdőzés élményét foglalja magába, de egy őrségi programkínálatot is tartalmaz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában