PR-cikk

2022.06.17. 14:39

Idén is dübörög az Ivy gyerektábor!

Az előző évek sikerei alapján fel sem merülhetett, hogy idén nem kerül megrendezésre a munkavállalók gyermekeit fogadó tábor!

PR-cikk

Forrás: Ivy Technology

A szombathelyi multinacionális cégek körében is szinte egyedülálló kezdeményezés immáron 3. éve működik a jelenlegi formájában, napközis jelleggel. A táborszervezés nem volt ismeretlen terület a cég számára hiszen előtte több éven keresztül technika táborban foglalkoztatták az érdeklődőket. A 4 hetes táborban pedagógus végzettségű tanárok és hasonló területen tanulmányokat folytató főiskolai /egyetemista hallgatók találnak ki kreatívabbnál kreatívabb foglalkozásokat, ének és sporttevékenységeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Heti egy alkalommal kirándulásra is sor kerül.

A gyerekeket füves terület és egy 15x15 méteres rendezvénysátor várja, így esőben is megtarthatják a foglalkozásokat.A tábor fő célja mi más is lehetne, mint hogy a gyerekek tartalmasan, jókedvűen tölthessék a nyári vakációt, a szülőket pedig a gyermekek szakszerű felügyeletével, szórakoztatásával támogassa a cég az amúgy is nagy szervezést igénylő nyári óvodai leállások és iskolai szünetek ideje alatt. Az igény pedig óriási, amit az is bizonyít, hogy a heti 35 fős létszám, pár nap leforgása alatt betelt.

Nem a tábor az egyetlen program amivel a cég a dolgozóit és azok hozzátartozóit várja.Több mint 10 éves múltra tekint vissza az Ivy kollégákból szerveződött Kulturális és Sportbizottság, mely az év során folyamatosan szervez kirándulásokat, sporteseményeket, egyéb szabadidős tevékenységeket a munkavállalóknak, családtagoknak. A vállalat által támogatott programok közül nagy kedvenc a 24 órás horgászverseny, a kenutúra, a korcsolyaestek, az Ultrabalaton, a kézműves foglalkozások, valamint a foci és darts bajnokságok. Évente több alkalommal lehetőség van kedvezményes mozi- és színházjegyek megvásárlására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában