Hirdetés

2022.06.02. 18:18

Nyit a nyár: strandélmények Bükfürdőn

Sorban nyitnak a kültéri medencék, azok között a gyermekmedencék Bükfürdőn, a feltöltődést exkluzív masszázsfajták segítik és a sokat emlegetett hangosbemondót sem kell már nélkülözni a Bükfürdő Thermal & Spa vendégeinek, akik ha messzebbről érkeznek, már négycsillagos kempingben szállhatnak meg.

pr cikk

Fotó: CSEPREGI Tibor

Ízelítőt adott a május a nyárból: a nyárias időben pedig a vendégek örömére sorban nyitottak és nyitnak a kültéri medencék a büki gyógyfürdőben. A szokottnál egy hónappal korábban megnyitott a nyári bejárat, a strandszezonra készülve pedig folyamatos felújításokat, karbantartásokat végeztek, a magasabb színvonalú szolgáltatásokon dolgoztak Bükfürdőn. A vendéglátás kiszolgálóegységei, ahogy a kültér medencék is, az időjárás és a vendégforgalom függvényében sorban nyitnak, pünkösdre már csaknem teljes a sor, aztán a nyári iskolai szünetre lesz maximális kapacitású a strandkínálat. 

Forrás: CSEPREGI Tibor

Újdonság, hogy modernebb és hangulatos a súlyfürdő, új szolgáltatás a pedikűr a büki gyógyfürdőben, valamint nyárra exkluzív masszázsújdonságokkal várják a vendégeket a Medical Wellness-ben. A csaknem félórás ellazulás nem luxus, hanem befektetés: az egészségmegőrzés záloga a lazítás, a feltöltődés, a felfrissülés. A nyári főszezon újdonsága, hogy ismét szól a hangosbemondó: közlemények, tájékoztatók és zene a fürdőben és a strand területén. 

Forrás: CSEPREGI Tibor

Aki messzebbről érkezik Bükfürdőre, már négycsillagos kempingben szállhat meg. Június 3-án nyit a teljes felújításon átesett Bükfürdő Thermal Camping! Tágasabbak a beállóhelyek, korszerű a téli vizesblokk, a korszerűsítés pedig a kemping hátsó területén folytatódik, ahol játszóteret, grillkertet és kutyafuttatót alakítanak ki. És hogy tényleg teljes legyen a családi élmény Bükfürdőn: június 3-án nyit új dimenziót a szórakoztatásban a Funcity

Forrás: CSEPREGI Tibor
Címkék#pr-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában