Hirdetés

2022.10.25. 07:00

Karrierlehetőségek az Aptivnál

PR-cikk

Az Aptivról

Az Aptiv (megelőző nevén Delphi Automotive) a Powertrain (hajtásrendszerek) üzletág különválásával jött létre, amely Delphi Technologies PLC néven működik tovább.

Globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében. A dublini székhelyű Aptiv több mint 180 000 munkatárssal rendelkezik, 12 technikai központot, valamint 124 gyártóegységet és ügyféltámogató központot működtet 44 országban.

Az Aptiv Magyarországon

Az Aptiv a Delphi eddigi stabil teljesítményeire épít, Szombathelyen 1991 óta van jelen és közel 2000 embernek ad munkát. A helyi gyárban 2016 óta, európai gyárak közül egyedüliként kezdtük meg az Aktív Biztonságtechnikai berendezések gyártását.

A termékek célja a balesetek elkerülése fejlett elektronikai eszközökkel, szenzorokkal, beavatkozókkal. Termékeink közé tartoznak radarok, kamerák és központi vezérlőegységek. Ezenkívül portfoliónk egyebek között kiterjed szerelvényekre, műanyag öntvényekre, központi elektronikák házba szerelésére, valamint elektromos autó töltőkábelek gyártására.

Karrierlehetőségek

Az autóipari vállalatunk teljes működési területén kínálunk állást szakképzett munkatársaknak. Keresünk magasan képzett, speciális szaktudással és tapasztalattal rendelkező villamos-, gépész- és minőségbiztosítási mérnököket.

• 2022-ben folyamatosan bővítjük termelésünket, ezért várjuk alapfokú végzettségű pályázók jelentkezését gyártósori operátor munkakörbe.

• A szakközépiskolai végzettséggel rendelkezők a karbantartási és szerszámjavítás területén betöltendő állásokra jelentkezhetnek.

• A tanulók számára is kínálunk lehetőségeket a termelésben, a szerszámüzemben, irodai pozíciókban, mérnöki területen, illetve várjuk őket tanműhelyi szakmai gyakorlatra is.

Aktuális állásajánlatainkért kérjük, forduljon HR munkatársainkhoz a lenti elérhetőségeken.

Aptiv Services Hungary Kft.

9700 Szombathely, Puskás Tivadar utca 10. E-mail: [email protected]

9700 Szombathely, Zanati út 29/A

E-mail: [email protected]

www.aptiv.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában