Hirdetés

2022.10.25. 07:00

A MAM-Hungária Kft. különös figyelmet fordít arra is, hogy ne csak egy munkahely legyen

Elsőre elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy városszéli ipartelep helyett egy hangulatos kis határmenti falu ad otthont egy nagy nemzetközi vállalatnak, de Vaskeresztesen ez is megtörténhet. A MAM-Hungária Kft idilli zöld környezetben, szőlőhegyek és erdők szomszédságában működik, fejlődik már több mint 30 éve.

PR-cikk

Forrás: MAM-Hungária Kft

Sokan azt gondolhatják, hogy a vállalat vidéki elhelyezkedése nehézséget okoz munkavállalói számára a munkába járást illetően, de ez az ingyenes és jól felszerelt vállalati buszjáratokkal semmivel sem bonyolultabb, mint Szombathelyen belül eljutni otthonunkból a munkahelyünkre.

Természetesen a külső környezet önmagában mit sem érne, ha a vállalat falain belül nem egy hasonlóan szép és modern világ várná az oda belépő dolgozókat, vendégeket. A vállalat több bővítő építkezésen is átesett az elmúlt években, melyeknél végig fontos szempont volt, hogy a környéken példa nélküli munkakörnyezetet teremtsenek, ahova mindenki szívesen jár be dolgozni.

Forrás: MAM-Hungária Kft

A vaskeresztesi gyártóüzem által előállított babatermékek önmagukban is megkívánják a higiéniát, így a gondos dizájnnal megtervezett, modern irodák és a tárgyaló helyiségek mellett az üzemben is adott a nagyon tiszta és rendezett környezet.

A MAM különös figyelmet fordít arra is, hogy ne csak egy munkahely legyen a térségben, hanem igyekszik egy igazi törődő hozzáállást is társítani stratégiájához, hiszen egy vállalat hosszútávú sikerét munkavállalóinak egyéni sikerei, motivációi alapvetően meghatározzák. Ezek az ösztönző, törődő aktivitások mára már a vállalat vezetői szemléletébe is szervesen beépültek és különböző rendezvények, egészségügyi- és jóléti juttatások, valamint belső fejlődési lehetőségek formájában öntenek testet.

Forrás: MAM-Hungária Kft

Annak ellenére, hogy a vaskeresztesi „cumigyár” már több mint 600 embert foglalkoztat, mégis mindent elkövet annak érdekében, hogy megmaradjon az a bizonyos családias légkör, melyben a dolgozók nevét nem váltja fel törzsszámuk, ahol az emberek kedvesen köszönnek egymásnak és ahol a vezetők bárkivel megállnak a folyosón egy-egy érdeklődő beszélgetés erejéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában