Hirdetés

2023.02.23. 16:00

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Gravitáció Kft-nél

PR-cikk

A Gravitáció Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 153,45 millió Ft összegű feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21,,A Gravitáció Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések” tárgyú pályázati kiíráson, melynek eredményeképpen bővült az eszközpark, valamint új raktárcsarnok építése valósult meg Szombathelyen, a Sági u. 3. 7917 hrsz. alatti telephelyén.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00237

A támogatás intenzitása: az elfogadott költségvetés 45%-a feltételesen vissza nem térítendő támogatás

Forrás: Gravitáció Kft.

A Gravitáció Kft. 1984-ben alakult. Kezdetben épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozott, majd 1989-től kezdve kereskedelmi tevékenységet folytat, 1996-tól pedig kiemelten épületgépészeti termékek nagykereskedelmi forgalmazásával is foglalkozik.

A cég Szombathelyen egy központi telephellyel rendelkezik, valamint egy fürdőszoba áruházzal, 2003 óta pedig egy építőanyag kereskedéssel is.

Szombathely mellett Keszthelyen és Zalaegerszegen működik további két telephelye.

Forrás: Gravitáció Kft.

Az uniós forrásból technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, infrastrukturális és ingatlan beruházás megújuló energiaforrást hasznosító tech- nológia alkalmazásával, nyelvi képzés, valamint vezetői és menedzsment tanács- adás valósult meg, mely fejlesztések révén a Gravitáció Kft. növelheti majd szak- mai kompetenciáit, szolgáltatási minőségét és üzletszerzési hatékonyságát.

Az ingatlanberuházás keretében épülő új raktárcsarnok 738 m² alapterületű, fűtése megújuló energiával, levegő-, víz, hőszivattyú által működtett termoventilátorokkal történik. Az épületben 4 szintes polcrendszer segíti az anyagok raktározását. A csarnok legmagasabb rakodási pontja 6 m magas, az épület

40 000 méter cső, ill. 670 raklap áru tárolását teszi lehetővé.

Az eszközpark 6 db különböző típusú CATERPILLAR márkájú targoncával bővült.

Forrás: Gravitáció Kft.

 

További információ kérhető:

A projektről bővebb információt a https://gravitacio.hu/hu/palyazatok/ oldalon olvashatnak.

Gravitáció Kft. - Központi Iroda, 9700 Szombathely, Sági u. 3.

Telefon: 20 486 70 97 E-mail: [email protected]

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában