Hirdetés

2023.02.28. 12:58

Ügyfélszolgálati és oktatásszervező munkatársat keres a Smile Nyelviskola

PR-cikk

Forrás: Smile Nyelviskola

Segíts mosolyt varázsolni az emberek arcára! 

A SMILE NYELVISKOLA ÜGYFÉLSZOLGÁLATI- ÉS OKTATÁSSZERVEZŐ ( Értékesítő) KOLLÉGÁT KERES 

Mire számíthatsz, ha velünk dolgozol? 

- délutáni munkavégzés 13-21 óráig – szabad lesz majdnem minden délelőttöd!- részmunkaidős vagy teljes állás - 23 éves múltra visszatekintő iskola „Azoknak ajánlom a munkát nálunk, akik végre egy stabil, valóban támogató munkahelyet keresnek, ahol pontos képzés van minden posztra. Mi családi vállalkozás vagyunk, ahol minden olyan munkatárs , aki elhivatott és tud valódi értéket hozzátenni a cégünkhöz, rövid időn belül tud feljebb lépni es magas karriert befutni.” (Mariann, ügyvezető) 

Téged keresünk, ha pörgős vagy, tudsz, és imádsz kommunikálni, van tapasztalatod a szervezés, akár az értékesítés területén, és a felhasználói szintnél egy kicsit jobb számítástechnikai ismereteid vannak. Ne aggódj, nem rád hárulnak a rendszergazdai feladatok, de az online oktatások miatt fontos, hogy a számítógéphasználat ne jelentsen problémát! Neked kell majd kapcsolatot tartani az új és meglévő hallgatókkal, regisztrálni, segíteni a motiválásukban, gondoskodni arról, hogy jól érezzék magukat nálunk! 

„Azért jó itt dolgozni, mert itt fejlődhetek, és a legjobb csapat tagja lehetek” (Erzsi, vezető tanár) 

Ha úgy érzed, szeretnél egy remek csapat lenni, és támogatni a hallgatóinkat céljaik elérésében, akkor fényképes önéletrajzodat küldd a [email protected] címre. Ezt követően egyeztetünk egy időpontot, amikor személyesen is meggyőzhetsz minket, hogy te vagy a legjobb a pozícióra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában