Hirdetés

2023.05.21. 22:30

A Díjbeszedő Holding Zrt. felel a mérőórák leolvasásáért vármegyénkben

Hat újabb területen, közte a mi vármegyénkben kezdte meg szolgáltatását a Díjbeszedő Holding Zrt. az elmúlt hetekben. A korábban a fővárosban és Észak-Magyarországon működő vállalat április végén a Dél-Alföldön és Észak-Dunántúlon bővítette tevékenységét. Az új vármegyékkel együtt a Díjbeszedő Holding Zrt. már az ország felében végzi a mérőóra-leolvasási feladatokat. A cég munkatársaival minden fogyasztó találkozni fog az éves rendszerességű leolvasások alkalmával.

PR

Forrás: DBH

Az új vármegyékbe való terjeszkedéssel már mintegy hárommillió háztartás több mint négymillió mérőórájának leolvasását végzi a vállalat, amely tavaly év végén nyílt közbeszerzési eljárás keretében nyerte el a lehetőséget. A Díjbeszedő Holding Zrt. számos új munkatársat is felvett és kiképzett a feladatra, hogy minél zökkenőmentesebben történjen a közműszolgáltatók óráinak leolvasása.

Igazolvánnyal érkeznek a leolvasók!

A cég felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy a Díjbeszedő Holding Zrt. munkatársai mindig rendelkeznek fényképes igazolvánnyal, amellyel igazolni tudják magukat. Mivel a lakossági ügyfelek döntő többsége esetében éves rendszerességű a leolvasás, ezért az áram- és gázmérők adatainak felvétele miatt várhatóan legfeljebb évi egy-két alkalommal találkozhatnak majd a vállalat kollégáival. A pontos helyszíni leolvasás szükséges, hiszen ennek eredménye alapján történik a számlázás!

Vojtek Endre, a cég vezérigazgatója szerint a terjeszkedéssel újabb településeken szeretnének színvonalas szolgáltatást nyújtani az érintett lakosságnak. „Az ügyfélelégedettség és megbízhatóság kiemelt szerepet játszik a vállalatunk életében. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a folyamat minél kényelmesebb és gördülékenyebb legyen az ügyfelek számára. Ezért kérem a fogyasztók együttműködését és partnerségét, hogy a minőségi és hatékony szolgáltatást mindannyiunk érdekében fenn tudjuk tartani a jövőben is” – mondta el a vezérigazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában