Hirdetés

2023.06.26. 15:41

Schaeffler Savaria nyári tábor a Király Sportlétesítményben

A szombathelyi Schaeffler idén első alkalommal nyári tábort szervez munkavállalói gyermekei részére: 4 turnusban összesen 240 főt fogadnak. A teljes költséget a vállalat fedezi. A gyerekek biztonságos szórakozását két kiváló partnerrel valósítja meg a szombathelyi Schaeffler.

PR-Cikk

Szombathely| 2023. június 26. | A globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler-csoport szombathelyi vállalata ismét bővíti juttatásainak körét, és idén első ízben nyári tábort szervez munkavállalói gyermekei részére. 4 turnusban várják a gyermekeket a napközi jellegű programra, melyen június 26. és július 21. között összesen 240, általános iskolás korosztályba tartozó fiatal vehet részt. 

Gondoskodó munkáltató

Munkavállalói gyermekei részére biztosít színvonalas táborozási lehetőséget a Schaeffler Savaria Kft. A tábort idén szervezik meg első alkalommal, igazodva a kollégáik által jelzett igényekhez, a teljes költséget a vállalat által fedezve. „Munkavállalóink és közösségünk támogatása elsődleges prioritás számunkra. Évről évre növeljük rendezvényeink és juttatásaink körét. Aktív párbeszédet folytatunk kollégáinkkal, hogy mindig tudjunk igazodni igényeikhez. Szeretnénk ezzel is megköszönni munkájukat, elkötelezettségüket, hiszen fejlődést, sikereket csak közösen érhetünk el” – mondta Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője. Hozzátette: „Örülünk, hogy két kiváló partnerrel tudunk együttműködni a tábor megvalósításában, a gyerekek igényes kikapcsolódása garantált.” 

Együttműködés remek partnerekkel

A gyerekek biztonságos szórakozását két partnerrel valósítja meg a szombathelyi Schaeffler. Király Gábor, a korábbi magyar válogatott labdarúgókapus által 2002-ben létrehozott és vezetett Király Sportlétesítmény biztosítja a helyszínt, és szervezi meg a gyermekek ebédeltetését, míg a Sümeg Andrea által vezetett AndkaLand csapat a színes programokat állítja össze, és a gyermekek felügyeletéről gondoskodik. A Király Sportlétesítmény tökéletes mind a kültéri, mind a beltéri programokhoz, forgalomtól elzárt elhelyezkedése pedig rendkívül biztonságos. A programok között szerepel majd egyebek között zenés és kreatív foglalkozás, kincskeresés, bűvészbemutató, ugrálóvár, társasjátékok, csillámtetoválás, sport. 

„A gyermekek egy percig sem fognak unatkozni, szép nyári emlékekkel gazdagodhatnak a táborban. Minden turnus utolsó napján egyedi ajándékcsomaggal is meglepjük őket. Szüleiknek, azaz kollégáinknak szeretnénk segíteni ezzel az új kezdeményezéssel, hiszen így a hosszú nyári szünetből egy-egy hétre biztosítjuk a gyermekek felügyeletét biztonságos környezetben, miközben számukra ez teljes mértékben költségmentes” – mondta Gazdag András, a Schaeffler magyarországi vállalatainak HR igazgatója. 

"Örülök annak, hogy egy nemzetközi szinten is elismert, globálisan tevékenykedő autóipari és ipari beszállító cégcsoporthoz tartozó vállalattal tudunk együttműködni. Mindig felemelő, ha profi partnerekkel tehetünk együtt közös célokért. Azt hiszem, hogy a két fél elhivatottságának köszönhetően ez a kezdeményezés hosszú távon működtethető lesz” - tette hozzá Király Gábor, a Király Sportlétesítmény vezetője.

Sümeg Andrea, az AndkaLand vezetője kiemelte: "Szülőként és évek óta táboroztató pedagógusként tudom, hogy milyen nehéz a szülőknek a nyári időszak megtervezése, hasznos és élményekkel teli programokkal való megtöltése. Ezért örömmel fogadtam a táborszervezéssel kapcsolatos megkeresést, és hogy egy ilyen kezdeményezéshez tudunk kapcsolódni."

A Schaeffler Savaria igyekszik minden évben bővíteni a juttatások és szórakozási lehetőségek, rendezvények körét. Idén új elemként jelent meg az nyereségrészesedési prémium, így minden kolléga részesült a közösen elért sikerből, továbbá új kezdeményezésük a Gyermeknapi rendezvény és a négy hetes Schaeffler Savaria tábor is. Emellett emelkedett a Schaeffler Savaria Egészségügyi Szolgáltatási Csomag keretében elérhető vizsgálati időpontok száma, év elején rezsitámogatás, áprilistól pedig béremelés valósult meg.

 

Elindult az első turnus a Schaeffler Savaria első nyári táborában. A képen a gyerekek mögött: Gáspár Attila a Schaeffler magyarországi vállalatainak pénzügyi igazgatója és a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője, Király Zsanett, a Király Sportlétesítmény tulajdonosa, Szigeti Tibor a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője, Király Gábor a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa, a Király Sportlétesítmény tulajdonosa, Gazdag András a Schaeffler magyarországi vállalatainak HR igazgatója, Sümeg Andrea, az AndkaLand vezetője. Kétoldalt: Nagy-Varga Maya és Süle Tamara, a tábor szervezésért felelős Schaeffler-munkatársak. 

 

A gyerekek izgatottan érkeztek a Schaeffler Savaria nyári táborának első hetére. Színes játékok és aktivitások teszik változatossá a turnusokat: az első programpont zumba volt. 

 

A Schaeffler Savaria nyári tábor helyszíne az igényes és biztonságos Király Sportlétesítmény. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában