Hirdetés

2024.02.09. 15:06

Gyakorlatorientált képzésekkel várja a jelentkezőket a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara

A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara Győr belvárosában, otthonos és korszerű történelmi épületben, 245 éves múltjával várja a jelentkezését a pedagógiai, humán- és társadalomtudományi szakok iránt érdeklődőket.

PR cikk

Forrás: Széchenyi István Egyetem

A hagyományok mellett a Kar kiemelt szerepet szán képzéseiben az interaktivitásra épülő, gyakorlatorientált módszereknek, a digitális eszközrendszer hatékony alkalmazásának, valamint az eredményes tanulástámogatásnak. A hallgatói élet sokszínű, élményekben és programokban gazdag. Ennek köszönhetően a humán pályára készülő fiatalok nemcsak alapos, naprakész és gyakorlatias tudást szereznek, hanem élményeket, tartós kapcsolatokat, mély, örökre szóló barátságokat is.

Fotó: Nemes Zsolt / Forrás: Széchenyi István Egyetem

Olyan közösséget teremtünk, amely tiszteletben tartja az egyént, de megerősíti abban is, hogy együtt, csapatban messzebbre jutnak és sikeresebbek lehetnek az életben. Karunk fontosnak tartja az oktatás, tehetséggondozás mellett a tudományos kutatásokban való részvételt, a pedagógiai digitális innovációkat és a közösségek szervezését, fejlesztését.

Kari közösségünk kohéziója az oktatók és hallgatók együttes munkájával alapozza meg hazánk humán értelmiségének jelentős bázisát, és a kiművelt emberfőkkel teremtünk jövőt.

Képzéseinkről minden információ megtalálható az ak.sze.hu/kepzeseink weboldalon.

Fotó: Nemes Zsolt / Forrás: Széchenyi István Egyetem

Alapképzési szakok:

Gyógypedagógia BA

Közösségszervezés BA

Nemzetközi tanulmányok BA magyar és angol nyelven is

Szakoktató BA

Szociálpedagógia BA

Szociológia BA magyar és angol nyelven is

Szociális munka BA

Tanító BA

Mesterképzési szakok:

Emberi erőforrás tanácsadó MA

Gyermekkultúra MA

Kulturális mediáció MA

Közösségi és civil tanulmányok MA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában