PR cikk

2024.03.28. 14:53

Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdő: felejthetetlen élmények, szórakozás és kikapcsolódás az egész családnak

A Sonnentherme élményfürdő felejthetetlen szórakozást kínál az egész családnak. A 3000 m²-es vízfelületeken fedett és szabadtéri medencék, izgalmas csúszdák és pihenő területek várnak a kalandokra vagy éppen a pihenésre vágyókra.

Vaol.hu

Forrás: Sonnentherme Lutzmannsburg-Frankenau GmbH

100% vízi szórakozás kisbabáknak, gyerekeknek és szüleiknek - ezt ígéri a Sonnentherme. Lutzmannsburg – magyarul Locsmánd – élményfürdője 35 kilométernyire található Szombathelytől és Soprontól, és mindössze 20 km-re Kőszegtől, közvetlenül a határ osztrák oldalán. Itt található például a világ leghosszabb VR csúszdája, számtalan élménymedence 1000 m²-en, baba- és gyermekszauna, wellness-részleg, beauty és masszázs felnőtteknek, valamint számos más lehetőség, amely garantálja a felejthetetlen családi kikapcsolódást.

Nem véletlenül hangsúlyozzák, hogy minden korosztályt élmények várnak, mert valóban mindenre és mindenkire gondoltak. 

A babákat például 29°C meleg levegő, 34-36°C meleg víz, fokozatosan merülő babamedence, sekély vízes és játszó medence, bébifürdő (ebben egyedül pancsolhat babája), ismerkedő babaúszás óra, baba úszótanfolyam, alvószoba, ingyenesen használható babakocsik, járókák és bölcső várja.

A gyermekeket, sellőket és vízi pockokat VR csúszda és óriás csúszdák, hullámmedence és számos más élménymedence, élmény- és játszópark, ugrótornyok és mászófal, valamint elektromos kisvonat segíti, hogy kielégítsék kalandvágyukat és adrenalinfüggésüket. 

De mi van azokkal a szülőkkel, akik pihenésre vágynak a családdal töltött idő alatt is? A lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdő erre is tudja a megoldást, hiszen a relaxációs medence, a szauna, az élményfelöntések, a szolárium, a kalandvágyóknak való óriáscsúszdák, a sportmedence az aktív pihenésre vágyóknak, a splash pool - ugráló medence, a várandósoknak szóló programok mind-mind őket szolgálják.

Ha pedig a vendégek a rengeteg élmény hatása alatt hirtelen azzal szembesülnek, hogy az energiát valahogy pótolni kell, arra tökéletes megoldás a fürdő étterme, ahol napi menüt és finom ételeket, harapnivalókat, salátákat, a saját cukrászüzemükben készített süteményeket, üdítőket, kávét, bébiételeket és gyümölcsleveket kínálnak a megfáradt kalandoroknak. 

Otthon felejtett valamit? Nem gond! A fürdő shopjában vízi játékok, fürdőruha, úszópelenka, újság kapható, és a szerencséjét is próbára teheti.

Ha több napos kikapcsolódást tervezne, arra is van lehetőség, részint a Sonnentherme szállodájában vagy prémium kategóriás vendégházaiban, részint szállásadó partnere panziójában. 

És amíg a fürdőben a család éppen élményekkel gazdagodik, az autó a napelemekkel árnyékolt parkolóban pihenhet – hiszen egy kis feltöltődés mindenkit megillet. 

További információkat az alábbi oldalon talál: https://www.sonnentherme.at/hu/

Térkép: https://maps.app.goo.gl/8XXfhbiY8rA1vLvX7

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában