Hirdetés

2024.05.23. 08:00

A Simon-Trans Kft. életében fontos a fenntartható logisztika

A Simon-Trans Kft. telephelyén egy új csarnoképület létesült a GINOP Plusz 1.1.2-21 program keretében, korszerű technológiai megoldásokkal és hőszivattyús fűtési rendszerrel.

PR cikk

Simon Miklós, a Simon-Trans Kft. ügyvezető-tulajdonosa az új csarnoképület előtt

Fotó: © Cseh Gábor

A beruházás keretében a termelési logisztikához speciálisan alkalmazott energiatakarékos anyagmozgató gépek, raklapos- és görgős átfolyós állványrendszer, valamint a kapcsolódó göngyöleg logisztikához szükséges gépek és eszközök beszerzése valósult meg. Az anyagmozgatási feladatok egy része a raktárépületek között automatizált átadópályával történik. Ennek eredményeképpen a folyamat egyenletessé vált, és mindezek mellett az anyagmozgatás sebessége is növekedett, ezzel javítva a hatékonyságot, valamint csökkentve a vállalkozás és a partner karbon lábnyomát. A Dyntell BI rendszer támogatja a hatékony üzleti folyamatokat, valamint a Dyntell AI felügyeli a vállalkozás energiamenedzsmentjét. 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában