HIRDETÉS

2018.11.22. 08:47

Ahol Trend Optika van, ott az SOS Gyermekfalu minden lakójának éles lesz a látása!

A Trend Optika különleges adománygyűjtő akcióba kezdett a kőszegi SOS Gyermekfalu javára.

November 15-én a Fő téri Trend Optika Palaceban tartották az érintettek azt a sajtótájékoztatót, ahol egyúttal útjára is indult a kezdeményezés.

Az SOS Gyermekfalvakban olyan gyerekeken segítenek, akik valamilyen okból kifolyólag nem nevelkedhetnek a saját családjukban. Kőszegen 1993-ban nyitotta meg kapuit az SOS Gyermekfalu – ezenkívül Kecskeméten és Orosházán van még ilyen létesítmény. A gyerekekről a faluban nevelőszülők és egy komplett szakmai stáb gondoskodik. De vannak olyan nevelőszülők is, akik saját háztartásukban gondoznak gyermeket – tudtuk meg Tóth Zsuzsannától a nevelőszülői hálózat vezetőjétől.

A Trend Optika évek óta törekszik arra, hogy különösen az év végéhez közeledve segítsen olyanokat, akik bármilyen okból kifolyólag szükséget szenvednek. Ezúttal a választásuk az SOS Gyermekfalura esett.

Nagyidai Zoltán ügyvezető bejelentette: december 15-ig, egy hónapon át minden, a szombathelyi Trend Optikákban eladott szemüveg árából ezer forintot az alapítványnak ajánlanak fel. Ezenkívül az üzletekben urnákat helyeznek ki, melyekbe minden betérő elhelyezheti azt az összeget, amelyet erre a célra szán.

A Trend Optika tulajdonosai ingyenes szemvizsgálatra várják a kőszegi és a kecskeméti Gyermekfalu minden lakóját és dolgozóját a szombathelyi és kecskeméti üzletekben. A gyermekek számára ingyenesen, a nevelőszülők és az ott dolgozók számára pedig nagyon kedvezményesen el is készítik a számukra megfelelő szemüvegeket.

December 15-ig INGYENES LÁTÁSELLENŐRZÉSSEL ÉS 50%-OS SZEMÜVEGLENCSE AKCIÓVAL VÁRJA VÁSÁRLÓIT A TREND OPTIKA!

JELENTKEZZEN BE MOST!

 

Szombathely, Fő tér 16. Tel.: 94/320-898

Szombathely, Savaria tér 1/G Tel.: 94/312-105

Szombathely, Fő tér 15. Tel.: 94/792-359

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában